Kabels 
Overige Producten 
Account  

Lampen en Verlichting

Top 10 Verlichting producten

De top-10 best verkochte Verlichting en Onderdelen. Welk Verlichting product is op dit moment populair?

 
 

Verlichting en lampen, hoe maakt u de juiste keuze?

Wij hebben ons uiterste best gedaan om u het vinden van de juiste verlichting en lampen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daartoe hebben wij onze focus gelegd op zowel volledigheid van het assortiment als op een logische indeling in soorten verlichting. Zo vindt u bijvoorbeeld alle kerstverlichting in een categorie, net zoals tuinverlichting, feestverlichting, nachtlampen, loeplampen en ga zo maar door. Gelijktijdig hebben wij alle types verlichting afzonderlijk verzameld, omdat u bijvoorbeeld led lampen op meerdere wijzes kunt gebruiken. Ten slotte hebben wij alle lampen met dezelfde soort fitting bij elkaar in afzonderlijke categorieën verzameld. Met al deze keuze-opties kunt u optimaal kiezen op een voor u logische wijze. Meerdere wegen leiden zoals bekend naar Rome, maar u komt altijd terecht bij de lamp of bij de verlichting die u zoekt. Hierna lichten we enkele highlights uit ons assortiment iets nader toe.

LED, dé verlichting van nu

LED was lang de verlichting van de toekomst, maar inmiddels zijn we al lang en breed middenin diezelfde toekomst aanbeland. LED lampen vinden we tegenwoordig dan ook écht overal. De alternatieven zoals spaarlampen, halogeenlampen en zelfs gloeilampen zijn er wel nog steeds, maar worden langzaam maar zeker verdrongen door LED verlichting. Dat is maar goed ook: LED is nauwelijks belastend voor het milieu, de lichtopbrengst is vele malen hoger dan bij andere verlichting en de afgifte van overtollige warmte is verwaarloosbaar gering. Ook de kinderziektes van LED zijn verholpen. Geen klinisch licht meer, maar u kunt kiezen tussen alle soorten “warm” en “koud” licht. De forse investering in deze technologie heeft ook geleid tot echte innovaties zoals de razend populaire led strips.

Themaverlichting is helemaal in

Steeds vaker zie je bepaalde “stromingen” rondom lampen en verlichting. Een voorbeeld. Vaak aangeduid als seizoensartikel, maar niets is minder waar: verlichting voor de kerst wordt het hele jaar door verkocht. Dat heeft vooral te maken met de toenemende populariteit van dit feest plus met het feit dat het “kerstseizoen” tegenwoordig bijna een kwartaal duurt. Ander voorbeeld: tuinverlichting is hot. Het lijkt erop dat in ieder geval in Nederland gedurende het hele jaar het weerbeeld aangenamer wordt. Verder hebben ook meer mensen aandacht voor het buitenleven en besteden daar meer budget aan. Andere thema’s waar we met ons assortiment op inspelen zijn feestverlichting en discotheekverlichting. Meer volgt!

Fittingen en accessoires completeren ons assortiment

Tot zover het meer algemene verhaal over al onze lampen en verlichting. Toch ook nog een klein stukje techniek op deze plek en wel iets over onze eigen zoekmachine. Veel mensen weten bij het online surfen precies welke lamp ze zoeken. Bijvoorbeeld een LED lamp met E27 fitting. Of een koelkastlampje met E14 fitting. Als u, bijvoorbeeld via de zoekmachine of via deze indexpagina, zoekt op E27 komt u vanzelf terecht bij de categorie E27, met een compleet assortiment. En dat geldt natuurlijk ook voor G4, GU10, GX53, E10, E14 … gewoon, voor álle fittingen in ons assortiment geldt dit dus. O ja, wij verkopen ook losse fittingen. Ten slotte hebben wij ook diverse accessoires zoals dimmers en schakelaars voor alle lampen in ons assortiment.

Online kopen bij Allekabels

Lampen en verlichting koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over lampen en verlichting of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.
Klantenservice & Informatie