Kabels 
Overige Producten 
Account  

USB Adapter Omvormer


VorigeResultaten 1 tot 100 van totaal 152 productenVolgende

USB converter naar andere USB connectors

In de wondere wereld van USB bestaan weinig grote verschillen. Het idee achter USB was namelijk dat deze aansluitingen gemakkelijk in gebruik moesten zijn en de standaard zouden worden op het gebied van aansluitingen naar laptop of pc. Wel bestaan er een aantal connectoren. Denk bijvoorbeeld aan de USB mini- en de USB micro connector. Beide kunnen u bekend voorkomen, u gebruikt ze namelijk regelmatig voor het opladen van uw smartphone, digitale camera, tablet, MP3 speler en nog veel meer apparaten. Maakt u nu gebruik van een USB omvormer voor deze connectors, dan hoeft u zich niet druk te maken om allerlei verschillende kabels. Met de juiste USB omvormer kunt u gemakkelijk het standaard USB signaal omzetten naar USB mini of micro.

Moeilijk te bereiken plekken

Niet alleen kan een USB converter dienen om het USB signaal om te zetten naar een ander signaal, of een andere aansluiting. USB omvormers zijn er ook om een USB A signaal gewoon weer om te zetten naar een USB A signaal. Wat heeft u daaraan, vraagt u zich af? Dit soort USB converters noemen we haakse USB converters. Doordat de converter gevormd is in een hoek, kunt u uw USB kabels gemakkelijk aansluiten op moeilijk bereikbare plekken. Denk bijvoorbeeld aan een PC die tegen een muur staat, met weinig ruimte ertussen. De USB connector van een normale USB kabel is in vele gevallen net te lomp om hier mooi tussen te passen. Een haakse USB converter bespaart net dat beetje ruimte en zorgt voor de perfecte aansluiting.

Het omzetten van andere signalen

Uiteraard is een USB converter niet alleen geschikt om USB signalen om te zetten naar USB. In tegendeel, buiten USB zijn er nog veel meer mogelijkheden! U heeft zich vast wel eens bedacht dat u wel erg veel USB poorten op uw laptop heeft en maar weinig andere aansluitingen die in zo’n grote hoeveelheden aanwezig zijn. Een USB poort is altijd wel vrij. Met een USB converter kunt u gemakkelijk apparaten met een andere aansluiting gebruiken via een van die vrije USB poorten. Denk bijvoorbeeld aan een Jack naar USB converter, waarmee u een Jack kabel kunt insteken in een USB poort. Allekabels biedt nog veel meer van dit soort handige oplossingen. Bekijkt u snel het volledige assortiment en bestel alle USB converters die u nodig heeft. Plotseling USB poorten tekort met al die converters? Dan hebben we ook USB Hubs om uw USB poorten uit te breiden.

Uw USB converter online kopen

Een USB converter koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een USB omvormer of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie