Kabels 
Overige Producten 
Account  

Contactformulier

Als u een vraag stelt over uw geplaatste order, wordt uw vraag direct gelinkt aan deze order. Zo kunnen wij u snel en optimaal vandienst zijn. Stuurt u ons een ticket dan krijgt u op werkdagen binnen twéé uur antwoord op uw vraag. Ook in de weekenden, in de avonduren en op feestdagen beantwoorden wij online uw vragen. De Allekabels klantenservice is op deze manier 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Mogelijke vertraging in verwerking van uw bestelling .

Zoals u van ons gewend bent, verwerken wij netjes al uw online bestellingen en bieden deze op tijd bij PostNL aan. De komende dagen zal het echter helaas niet altijd lukken om alle pakketten tijdig te aan te bieden. Dat wordt onder meer veroorzaakt doordat wij onze logistieke processen tijdelijk hebben aangepast in verband met veiligheidsvoorschriften rondom Corona.

1. Waar heeft u een vraag of opmerking over?

2. Ik heb een vraag over

3. Vul onderstaande gegevens in

2. Mijn bestelde product is...

3. Vul onderstaande gegevens in

2. Vul onderstaande gegevens in

Gevonden artikel
Reeds besteld

Ontvangt u geen e-mails van Allekabels

Heeft u een bestelling geplaatst, maar u ontvangt geen bevestiging?

Dit kan betekenen dat uw e-mailprovider de e-mail blokkeert. Controleer uw spambox en markeer onze e-mails als 'geen spam', hierdoor komen eventueel volgende e-mails binnen in uw 'Postvak In'. Mocht dit niet zo zijn, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of telefonisch via 045-5717001 'optie 2'.

045 - 571 7001
03 - 808 16 29 (BE)

Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur Houd uw bestelnummer bij de hand indien nodig

Klantenservice & Informatie