Overige Producten 
Kabels 
Account  

Wandklok

Wand klokken waar moet u op letten?

Frappant genoeg is sinds jaar en dag de best verkochte wandklok het standaard rond model dat we allemaal wel kennen van kantoor of andere bedrijfsruimtes. Dat zal er wel mee te maken hebben dat in bedrijfsmatige omgevingen veelal alles nog steeds “op tijd” moet. Het gaat zelfs zo ver dat de associatie van veel mensen bij “wand klok” dit typische model klokken vast in ons geheugen is verankerd. Zelfs met een vaste diameter, die blijkt namelijk in onze perceptie steeds tussen de 20 en 30 cm te liggen. We hebben deze standaard ronde wandklok dan ook in vele uitvoeringen. Daarnaast hebben we echter allerlei fantasiemodellen wandklok, die u vooral in het interieur thuis aantreft.

Wand klok: analoog of digitaal?

Veel van de hiervoor genoemde typische ronde wand klokken zijn analoog. Dit betekent in dit geval dat de tijdsaanduiding op zo’n wand klok plaatsvindt via wijzers. Digitale wand klokken geven de tijdsaanduiding weer via een digitaal display. Vrijwel steeds betreft het dan een LED display. De vormgeving van de wandklok is dan al een stuk strakker en moderner. Overigens kunt u ook een digitale ronde wandklok krijgen met de favoriete diameter tussen de 20 en 30 cm. Best of both worlds. Digitale wandklokken, zeker de uitvoering met projector, zijn meestal wand klokken op netvoeding. Bijna alle andere klokken werken op batterijen.

Design

Behalve de ronde wandklok en de hippe digitale klok in alle varianten, hebben we nog een aantal bijzondere design klokken in ons assortiment. We noemen er enkele. Ten eerste de iets minder bekende sticker wandklok. Met behulp van die bijgeleverde stickers maakt u maatwerk van dit type wandklok. Erg handig als cadeau of voor een bedrijfsklok met eigen logo e.d. Verder kunt bij ons een kinder wand klok kopen. Veelal het bekende ronde wandklok model maar dan met print die thuishoort in de belevingswereld van de kids. En tot slot maken we u nog attent op een extra functie die menige wandklok omtovert in een tafelmodel klok. Steeds vaker heeft een wand klok namelijk een standaardje waardoor hij rechtop kan blijven staan. Je moet er maar op komen …

Extra functies

In de loop der tijden is de wand klok voorzien van de nodige extra functies naast het aangeven van de tijd. Zo bijvoorbeeld het hiervoor genoemde standaardje. Verder kennen wij de klok met thermometer, de wand klok met hygrometer en de klok met kalenderfunctie. De projectorfunctie bij de moderne wand klok hadden we hiervoor al genoemd. Verder hebben we wand klokken met meerdere tijdsweergaves, weergave van de maandfase, automatische tijdsaanpassing en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het handigste is als u gewoon even de tijd neemt en op uw gemak door ons assortiment wand klokken snuffelt. U kunt bij ons beslist die wand klok kopen die precies is wat u zoekt, met functies waaraan u wellicht zelf nog niet had gedacht.

Uw wandklok online kopen

Wandklokken koopt u online bij Allekabels, wij helpen u graag verder. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een wand klok kopen of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie