Overige Producten 
Kabels 
Account  

Kerstversiering


VorigeResultaten 1 tot 100 van totaal 186 productenVolgende

Kerstsfeer overal met de juiste kerstversiering

Het kerstfeest is een blijvertje. Het wint aan populariteit in Nederland en België, net zoals dat ook al in andere landen al eerder het geval was. Niet alleen genieten steeds meer mensen van deze sfeervolle winterperiode, ook is er inmiddels sprake van een “kerstseizoen”. Direct na Sinterklaas (en steeds vaker ook al daarvoor) ziet u overal kerstversiering buiten opduiken. Ook valt er veel te beleven. Voor, tijdens en na Kerstmis kunt u met uw gezin kerstcircussen en kerstconcerten bezoeken. Bedrijven houden kerstborrels. Ook wanneer u een bezoek brengt aan een kerstmarkt of tuincentrum, versiering met de kerst ziet u overal.

Kerst buiten: LED verlichting

Kerstversiering biedt tijdens de koude decembermaanden een warm ogende decoratie voor zowel binnen maar vooral voor buiten. U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een verlichte kerstversie verkrijgbaar. De meeste kerstspullen zijn voorzien van LED verlichting. Deze verlichting is zuinig ten opzichte van andere soorten verlichting. In vergelijking met gloeilampen bespaart u zelfs tot 80%. Dit is erg geschikt voor verlichting die de hele dag aan staat. Daarbij wordt LED kerstversiering niet warm, waardoor het extra veilig is, zeker als u kerstversiering buiten wilt installeren. Kerstversiering buiten is dan ook al bijna per definitie met LED verlichting.

Kerstversiering buiten

Dit jaar vallen enkele zaken behoorlijk op in de diverse kerstdecoratie categorieën. De kerstkrans is bijvoorbeeld helemaal terug van weggeweest. Aan de voordeur, voor het raam maar inmiddels ook langs de trap en zelfs … in de auto… Een vrachtauto met verlichte kerstkrans, het bestaat écht. Een bijzondere variant die we bij de kerstversiering buiten tegenkwamen en in het assortiment hebben opgenomen is de decoratie met kerst in de vorm van een hartje. Een andere variant kerstversiering buiten is het verlichte gordijn. Een paar meter verlichte kerstversiering buiten, laat die bergen met witte sneeuw nu maar gewoon komen met kerst!

Kerstdecoratie in alle uitvoeringen

In ons assortiment vindt u verschillende soorten kerstversiering. Met een kerst lichtgordijn decoreert u eenvoudig en snel uw ramen. Lichtgordijnen zijn beschikbaar in verschillende breedtes en lengtes, zodat u elk raam kunt versieren. Heeft u geen ruimte voor een kerstboom, maar wilt u wel de natuurlijke look in huis halen? Kies dan uit onze diverse kersttakken en kerstkransen in verschillende kleuren. Een kerstkrans met kerstballen, strikken of met alleen verlichting, op batterijen of op netstroom. Voor zowel in huis als buiten op de voordeur kunt u geschikte kerstartikelen vinden.

Uw kerstversiering online kopen

Kerstversiering koopt u online bij Allekabels. Of u nu verlichting voor buiten of binnen wilt kopen of een specifiek decoratief model, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over kerst of de bezorging van producten? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Klantenservice & Informatie