Overige Producten 
Kabels 
Account  

Sleutelkastje

Sleutelkastje met cijferslot

Bij het sleutelkastje kopen zijn er enkele zaken om goed op te letten. De eerste vraag is waar u de sleutelkast precies voor nodig heeft. Verder zijn ook vragen als het formaat van belang. Hoeveel sleutels moeten er bijvoorbeeld in opgeborgen worden? Ook de mate van beveiliging is een belangrijk aspect om rekening mee te houden. Kiest u bijvoorbeeld voor een cijferslot op uw sleutelkastje dan kiest u voor een zeer veilige manier van sleutels opbergen. Bij Allekabels hebben we hier diverse varianten van in het assortiment. Zo is er bijvoorbeeld het kastje voorzien van cijferslot en maar liefst 46 haakjes om uw sleutels aan op te hangen. Dit kastje is van metaal gemaakt en is 240 x 230 x 80 millimeter groot. Daarnaast heeft Allekabels een handige sleutelkluis in het assortiment. Hierin kunnen meerdere sleutels opgeborgen worden en is zowel aan de binnen- als buitenmuur te bevestigen. Dit sleutelkastje met code is bijzonder veilig door het 4-cijfer mechanische combinatieslot. De afmetingen aan de buitenkant zijn 100 x 65 x 35 millimeter en deze sleutelkluis is van solide metaal gemaakt. Deze sleutelkastjes worden inclusief montage materiaal geleverd.

Kastje met cilinderslot

Een ander veel gekozen sleutelkastje is het sleutelkastje met cilinderslot. Ideaal wanneer u slecht cijfers of codes kunt onthouden en liever op een voor u vertrouwdere manier met een sleutel werkt. Ook hiervoor kunt u bij Allekabels uitstekend terecht. U heeft daarbij de keuze uit diverse formaten en het aantal haken om de sleutels aan op te hangen. Voor weinig geld hebt u al een sleutelkastje met cilinderslot en 48 haken om de sleutels aan op te hangen. Dit kastje is 250 x 180 x 180 millimeter groot en heeft een metalen constructie. Mocht u nu een sleutelkastje zoeken waar nog veel meer sleutels in opgeborgen kunnen worden, dan bestelt u deze natuurlijk ook bij Allekabels. De kastjes met maar liefst 96 haken zijn eveneens voorzien van een cilinderslot en een solide metalen constructie. De afmetingen van deze sleutelkastjes zijn 300 x 240 x 80 millimeter. Bij alle sleutelkastjes met cilindersloten zit het montage materiaal meestal standaard inbegrepen.

Sleutelkastje met magneetslot

Voor zowel kleinschalig als veelvuldig gebruik zijn de sleutelkastjes met magneetslot zeer geschikt. Denkt u hierbij aan kleinere kantoorruimtes maar ook voor thuisgebruik. De Allekabels sleutelkastjes met magneetslot hebben 8 haken om al uw sleutels aan op te hangen. Autosleutels, huis- en tuindeursleutels, fietssleutels en eventueel het sleuteltje van uw postbus. Omdat deze kastjes vaak zichtbaar in het binnen interieur worden geplaatst, komen ze bij Allekabels stuk voor stuk in een stijlvol design. De kastjes hebben een handige en stevige constructie en zijn van gegalvaniseerd staal gemaakt met daarover een poedercoating. Op de voorzijde van deze sleutelkastjes met magneetslot staat het logo van een kleine sleutel afgebeeld. Er zijn twee verschillende moderne designs verkrijgbaar en dat geldt eveneens voor de kleuren. Wit of okergeel. De afmetingen zijn 215 x 63 x 245 millimeter. Wanneer u meerdere sleutelkastjes afneemt ontvangt u van Allekabels een staffelkorting. U leest er alles over op de productpagina’s van onze site. Ook het sleutelkastje met magneetslot wordt standaard inclusief montagemateriaal geleverd.

Kastjes voor buiten

Een sleutelkastje voor buiten is vaak ontzettend handig. Zowel bedrijfsmatig als privé kunt u hier veel gemak van ervaren. Bijvoorbeeld in het geval u een ruimte of gebouw met andere personen deelt. Ook bij het verhuren van een pand of vakantiewoning bieden sleutelkastjes buiten de ideale oplossing. Veiligheid voert dan de boventoon, vandaar dat Allekabels alleen de veiligste kwaliteit kastjes voor buiten voor u heeft geselecteerd. Wij raden voor buitengebruik de sleutelkluis aan met cijferslot aan voor optimale veiligheid. Onze sleutelkluis is geschikt voor montage tegen zowel de binnen- als de buitenmuur. Daarbij heeft het een 4-cijfer mechanisch combinatieslot. De gebruikerscode is vrij instelbaar en de sleutelkluis heeft een uiterst solide constructie van metaal. De afmetingen binnenin zijn 80 x 50 x 20/10 millimeter (hoogte x breedte x diepte). De buitenkant heeft de afmetingen 100 x 65 x 35 millimeter. Onze sleutelkastjes voor buiten zijn hierdoor ook binnen te gebruiken. Let er op dat dit andersom niet altijd het geval is. De Allekabels sleutelkastjes voor buiten worden altijd inclusief montagemateriaal geleverd.

Online sleutelkastje kopen

Zoals u merkt kunt u bij Allekabels terecht voor véél meer dan alleen maar kabels. Naast meer dan 170.000 kwaliteitsartikelen bent u ook voor een grote diversiteit aan sleutelberging bij ons aan het juiste adres. Of u nu een sleutelkastje zoekt met een modern design voor thuisgebruik, of een sleutelkast met een hoge mate van beveiliging voor bedrijfsmatig gebruik: u vindt uw gewenste sleutelkastje gegarandeerd bij Allekabels. Daarbij zijn de sleutelkastjes voor buiten van een oerdegelijke structuur gemaakt, zodat weersomstandigheden geen enkele invloed op ze hebben. Stuk voor stuk zijn al onze kastjes van goede kwaliteit. Twijfelt u over welke sleutelkast nu het meest geschikt is voor uw situatie? Geen zorgen. De vakmensen van Allekabels staan 7 dagen per week voor u klaar. Belt u ons gerust, dit kan tot 21.00 uur, of stuur een e-mail. Allekabels kan bogen op meer dan anderhalf miljoen tevreden klanten en we zijn ook u graag van dienst.

Klantenservice & Informatie