Overige Producten 
Kabels 
Account  

Sleutelkastje

Sleutelkastje met cijferslot

Bij het sleutelkastje kopen zijn er enkele zaken om goed op te letten. De eerste vraag is waar u hem precies voor nodig heeft. Verder zijn ook vragen als het formaat van belang. Hoeveel sleutels moeten er bijvoorbeeld in opgeborgen worden? Ook de mate van beveiliging is een belangrijk aspect om rekening mee te houden. Kiest u bijvoorbeeld voor een cijferslot, dan kiest u voor een zeer veilige manier van sleutels opbergen. Bij Allekabels hebben we hier diverse varianten van in het assortiment. Zo is er bijvoorbeeld het kastje voorzien van cijferslot en maar liefst 46 haakjes om uw sleutels aan op te hangen. Dit kastje is van metaal gemaakt en is 240 x 230 x 80 millimeter groot. Daarnaast heeft Allekabels een handige sleutelkluis in het assortiment. Hierin kunnen meerdere sleutels opgeborgen worden en is zowel aan de binnen- als buitenmuur te bevestigen. Door gebruik van een code is deze bijzonder veilig met een 4-cijferig mechanisch combinatieslot. De afmetingen aan de buitenkant zijn 100 x 65 x 35 millimeter en deze sleutelkluis is van solide metaal gemaakt. De meeste producten worden inclusief montagemateriaal geleverd.

Met cilinderslot

Een ander veel gekozen sleutelkastje is de variant met cilinderslot. Ideaal wanneer u slecht cijfers of codes kunt onthouden en liever op een voor u vertrouwdere manier met een sleutel werkt. U heeft daarbij de keuze uit diverse formaten en het aantal haken om de sleutels aan op te hangen. Voor weinig geld hebt u al een sleutelkastje met cilinderslot en 48 haken om de sleutels aan op te hangen. Dit kastje is 250 x 180 x 180 millimeter groot en heeft een metalen constructie. Mocht u nu een uitvoering zoeken waar nog veel meer sleutels in opgeborgen kunnen worden, dan bestelt u deze natuurlijk ook bij Allekabels. De kastjes met maar liefst 96 haken zijn eveneens voorzien van een cilinderslot en een solide metalen constructie. Bij alle types met cilindersloten zit het montage materiaal standaard inbegrepen.

Met magneetslot

Voor zowel kleinschalig als veelvuldig gebruik zijn de sleutelkastjes met magneetslot zeer geschikt. Denkt u hierbij aan kleinere kantoorruimtes maar ook voor thuisgebruik. Autosleutels, huis- en tuindeursleutels, fietssleutels en eventueel het sleuteltje van uw postbus kunt u hierin makkelijk kwijt. Omdat deze vaak zichtbaar in het binnen interieur worden geplaatst, komen ze stuk voor stuk in een stijlvol design. De kastjes hebben een handige en stevige constructie en zijn van gegalvaniseerd staal gemaakt met daarover een poedercoating. Er zijn twee verschillende moderne designs verkrijgbaar en dat geldt eveneens voor de kleuren. Wit of okergeel. De afmetingen zijn 215 x 63 x 245 millimeter. Ook het sleutelkastje met magneetslot wordt standaard inclusief montagemateriaal geleverd.

Kastjes voor buiten

Een sleutelkastje voor buiten is vaak ontzettend handig. Zowel bedrijfsmatig als privé kunt u hier veel gemak van ervaren. Bijvoorbeeld in het geval u een ruimte of gebouw met andere personen deelt. Ook bij het verhuren van een pand of vakantiewoning bieden deze producten buiten de ideale oplossing. Veiligheid voert dan de boventoon, vandaar dat Allekabels alleen de veiligste kwaliteit kastjes voor buiten voor u heeft geselecteerd. Wij raden voor buitengebruik de sleutelkluis aan met cijferslot aan voor optimale veiligheid. Onze sleutelkluis is geschikt voor montage tegen zowel de binnen- als de buitenmuur. Daarbij heeft het een 4-cijfer mechanisch combinatieslot. De gebruikerscode is vrij instelbaar en de sleutelkluis heeft een uiterst solide constructie van metaal. De afmetingen binnenin zijn 80 x 50 x 20/10 millimeter (hoogte x breedte x diepte). De buitenkant heeft de afmetingen 100 x 65 x 35 millimeter. Onze sleutelkastjes voor buiten zijn hierdoor ook binnen te gebruiken. Let er op dat dit andersom niet altijd het geval is.

Online sleutelkastje kopen

Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een product of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie