Kabels 
Overige Producten 
Account  

USB Mini Kabel

Waarvoor kan ik een mini USB kabel gebruiken?

Mini USB kabels worden gebruikt om diverse apparaten op te laden en data van het apparaat over te dragen naar een laptop of pc. De standaard mini USB kabels in ons assortiment zijn dan ook mini USB naar USB, wat wil zeggen dat u de mini aansluiting in het aan te sluiten apparaat kunt steken, en de normale USB connector in uw laptop of pc, of in een oplader. Apparaten die doorgaans gebruik maken van een mini USB aansluiting zijn onder andere tablets en digitale camera’s. Maar ook voor apparaten met een andere aansluiting kunt u bij Allekabels zeker weten de juiste oplossing vinden.

Mini vs. Micro

We gaven eerder al aan dat veel mensen de opvatting hebben dat mini- en micro USB hetzelfde zijn. Nou, niet dus! Het kleine verschil zit hem in de maat van de connector. De connector van een mini USB kabel is iets groter dan de micro aansluiting en de mini USB aansluiting is dan ook net wat ouder dan de micro. De meeste smartphones zijn tegenwoordig op te laden door middel van een micro USB kabel. Ook daarvoor is gelukkig een mini USB oplossing, namelijk een mini USB naar micro USB verloopstekker. Zo heeft u geen extra micro USB kabel nodig, maar kunt u gewoon gebruik maken van uw mini USB kabel.

Lengtes en vormen

Bij Allekabels hebben we mini USB kabels in verschillende soorten en maten. De lengte van onze mini USB kabels gaat tot 5 meter en dat is dan ook de geadviseerde maximale lengte voor een mini USB kabel. Uiteraard kunt u door middel van een verlengkabel wel nog wat meer lengte uit uw USB aansluiting halen. Qua vormen en maten zijn we ook erg flexibel, zo zijn er kabels met haakse connectoren voor moeilijk te bereiken plekken, of mini USB kabels met krulsnoer om het lekker compact en gemakkelijk te houden. Verder hebben we ook mini USB kabels in ons assortiment met Easy USB. Erg handig, hiermee hoeft u nooit meer na te denken over de manier waarop u uw USB kabel in uw pc steekt. Het past namelijk van 2 kanten, super easy!

Uw mini USB kabel online kopen

Een mini USB kabel koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een mini USB kabel of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.