"

Mini USB kabel

Voor 22u besteld, morgen in huis
voorraad: 790
€ 1,09
Incl. BTW
Productcode: 1239035
250+ Vraag een offerte aanNu aanvragen
Meer informatie over dit product

Er zijn verschillende soorten USB die gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Het bekendst is waarschijnlijk wel type-A. Dit type aansluiting is op nagenoeg elke computer en laptop wel te vinden en wordt voornamelijk gebruikt om apparaten mee aan te sluiten. Hierbij kunt u denken aan een datastick, een printer, een muis, een toetsenbord en ga zo maar door. Met een USB B of -mini-aansluiting kunnen kleinere apparaten aan een pc worden gekoppeld of kan de accu van het betreffende apparaat worden opgeladen. De Allteq USB-mini kabel van 0.15 meter kan zo bijvoorbeeld gebruikt worden voor het koppelen van een digitale camera, een tablet of een videorecorder met een computer.

Het snoer heeft een lengte van maar 15 centimeter en is bedoeld voor het aansluiten van apparaten op de bijbehorende poort van uw computer of laptop. Hiervoor beschikt dit product over een male aansluiting die in de standaard type-A-poort kan worden gebruikt. Aan het andere einde van het snoer zit een type-B-mini-male stekker. Met deze stekker wordt het apparaat aangesloten dat u wilt koppelen voor bijvoorbeeld de overdracht van data of gegevens. Overige eigenschappen. Deze kabel is geschikt om gebruikt te worden op een versie 2.0-connectie. De eigenschappen van dit product maken het daardoor mogelijk om bij de overdracht van data en gegevens snelheden te behalen tot 480 Mbit per seconde. De kabel kan gebruikt worden voor het koppelen van een apparaat met een pc en voor het opladen van de accu van apparaten als deze daarvoor geschikt zijn. Dit kan gedaan worden door de voeding die via de computer wordt verkregen of met behulp van een adapter die het mogelijk maakt om uw apparaat aan een stopcontact op te laden.

Let er bij de aanschaf op dat deze kabel ook geschikt is voor uw apparaat. Veel apparaten beschikken over kleine varianten van USB die veel lijken op een mini-aansluiting. Als de aansluiting een micro-versie is in plaats van een mini, of een koppeling die alleen voorkomt bij één bepaald merk, dan is de kans groot dat u geen gebruik kunt maken van dit product van Allteq.

Specificaties

Aansluiting 1USB A male
Aansluiting 2Mini USB male
KleurZwart
Lengte0.15 meter
Materiaal behuizingKunststof
VerguldNee
Versie2.0 - HighSpeed
Productcode: 1239035
Andere producten in deze categorie