Overige Producten 
Kabels 
Account  

Koppelbare verlichting

Hoe kies ik koppelbare kerstverlichting?

Koppelbare kerstverlichting is systeemverlichting. Door het hanteren van een en hetzelfde systeem voor alle verlichtingselementen weet u zeker dat alle combinaties ook werken. Zeker voor zakelijke toepassingen of voor het publiek toegankelijke omgevingen vormen dit soort systemen een echte oplossing. Er zijn meerdere systemen koppelbare kerstverlichting op de markt. Sommige zijn bekend, andere wat minder. Enkele systemen die wij voeren zijn System LED koppelbare kerstverlichting, System Decor, System Expo en System 24 koppelbaar licht. Behalve de lampen zelf horen bij een systeem ook de voeding, splitters en verlengstukken.

Koppelbare kerstverlichting voor buiten en binnen

Dit soort systeemverlichting komt u overal tegen waar u met de feestdagen een groter aantal mensen kunt verwachten. Vaak binnen, soms ook buiten maar niet alle verlichting is geschikt voor buiten. In ons assortiment vindt u koppelbare kerstverlichting voor buiten. Zo versiert u makkelijk uw winkelstraat, oprijlaan, kantoorgevel of voortuin met de verlichting die u wilt. De meeste verlichting is minimaal koppelbaar tot wel 100 meter. Kijk altijd even op de betreffende productpagina voor alle details zoals maximale lengte.

Slangen, gordijnen en decoratie

Net als bij alles dat u met kerst doet, heeft ook koppelbare kerstverlichting een sfeerverhogende werking. U kunt deze lampen dan ook in diverse kleuren kopen. Er zijn systemen met blauwe lampen, maar de meeste varianten betreffen toch koud witte dan wel warm witte koppelbare kerstverlichting. Verder zijn er koppelbare lichtslangen, koppelbare lichtgordijnen en andere koppelbare verlichte decoratie te vinden in ons assortiment. Zoekt u iets bijzonders, kijkt u dan eens naar onze koppelbare parasolverlichting.

LED koppelen

Verschillende soorten verlichting is koppelbaar. Koppelbare kerstverlichting LED is verreweg het meest zuinige type verlichting. Vergeleken met gloeilampen of halogeenlampen kunnen deze lampen tot wel 80% besparing opleveren op de energie. LED verlichting is dan wel in eerste aanschaf duurder dan andere types verlichting, maar afhankelijk van het aantal branduren voor uw koppelbare verlichting, kan dit heel snel worden terugverdiend. Ook gaat LED verlichting langer mee, waardoor de lampen jaren meegaan zonder vervangen te hoeven te worden. Een ander belangrijk voordeel is ook dat LED verlichting niet warm wordt. Dit is extra veilig wanneer u veel koppelbare kerstverlichting lang achter elkaar wil laten branden.

Uw koppelbare kerstverlichting online kopen

Koppelbare kerstverlichting koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over kerstartikelen of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie