Hoe kies ik koppelbare kerstverlichting?

Koppelbare kerstverlichting kunt u rangschikken onder de categorie systeemverlichting, maar dan dus toegespitst op de kerstsfeer. Koppelbare kerstverlichting buiten is het meest verkocht. Bijna steeds is deze koppelbare kerstverlichting led gestuurd. Door het hanteren van een en hetzelfde systeem voor alle verlichtingselementen weet u zeker dat in de praktijk inderdaad alle combinaties kerstverlichting koppelbaar zijn. Zeker voor zakelijke toepassingen of voor het publiek toegankelijke omgevingen vormen dit soort systemen een echte oplossing. Er zijn meerdere systemen op de markt die kerstverlichting koppelbaar hebben gemaakt. Sommige merken zijn goed bekend, andere wat minder. Enkele systemen die wij voeren zijn System koppelbare kerstverlichting LED, System Decor, System Expo en System 24 koppelbaar licht. Behalve de lampen zelf horen bij een systeem ook de voeding, splitters en verlengstukken. Neem gerust contact met ons op als wij voor u een systeem rond de kerst op maat samen kunnen stellen. Zeker bij grotere hoeveelheden, bijvoorbeeld voor een complete kerstmarkt, loont het de moeite om alle opties samen met ons te verkennen.

Kerstverlichting koppelbaar voor buiten en binnen

Koppelbare kerstverlichting komt u overal tegen waar u met de feestdagen een groter aantal mensen kunt verwachten. Vaak binnen, soms ook buiten. Logisch, gezien de vele buitenactiviteiten zoals kerstmarkten en lichtstoeten. Maar niet alle verlichting is geschikt voor buiten. Dat heeft niet alleen met de verlichting zelf van doen, maar ook met de wijze van voeding, de veiligheidseisen die van toepassing zijn en zelfs met het weertype, dat bij ons immers vaak aan de vochtige kant is. Met ons assortiment kunt u eenvoudig koppelbare kerstverlichting buiten installeren die precies op maat gemaakt is en past bij de omgeving waar ze in geplaatst wordt. Op maat, veilig, prijsbewust. Zo versiert u makkelijk uw winkelstraat, oprijlaan, kantoorgevel of voortuin met de verlichting die u wilt. Vaak is kerstverlichting koppelbaar tot wel 100 meter. Kijk altijd even op de betreffende productpagina voor alle details zoals maximale led lengte, zeker voor wat betreft koppelbare kerstverlichting buiten. Daar kunt u immers (letterlijk zelfs) vaak zeer veel meters maken. Ook is het mogelijk om diverse combinaties te maken, zodat meerder lichtpaden koppelbare kerstverlichting buiten worden gecreëerd.

Slangen, gordijnen en andere decoratie voor de kerst

Zoals met vele andere zaken waar decor een rol speelt, heeft ook wanneer kerstverlichting koppelbaar is (en dus een grote ruimte bereikt) deze feestverlichting een sfeerverhogende werking. Maar niet alleen het formaat van de feestverlichting speelt een grote rol, ook de vorm en de kleur kunnen sfeerbepalend zijn. U kunt deze lampen dan ook in diverse vormen en kleuren kopen. Er zijn systemen met blauwe lampen, maar de meeste varianten betreffen toch koud witte dan wel warm witte koppelbare kerst verlichting. Verder zijn er bij het kerstfeest passende koppelbare lichtslangen, koppelbare lichtgordijnen en andere koppelbare verlichte decoratie te vinden in ons assortiment. Zoekt u iets bijzonders, kijkt u dan eens naar onze koppelbare kerstverlichting buiten voor bijvoorbeeld parasols of ander meubilair voor verwarmde buitenterrassen. Wanneer het buiten toch behaaglijk warm is in de winter én de verlichting de sfeer goed weergeeft, is dat een publiekstrekker. Uiteraard ook geschikt voor uw terras thuis, om de kerst met familie te vieren.

LED koppelen, handig en betrouwbare oplossing

Omdat de vraag toenam, zijn inmiddels verschillende soorten feestverlichting koppelbaar. Koppelbare kerstverlichting LED is verreweg het meest zuinige type verlichting. Vergeleken met gloeilampen of halogeenlampen kunnen deze lampen tot wel 80% besparing opleveren op de energie. LED verlichting is dan wel in eerste aanschaf duurder dan andere types verlichting, maar afhankelijk van het aantal branduren voor uw koppelbare verlichting, kan dit heel snel worden terugverdiend. Ook gaat LED verlichting langer mee, waardoor de lampen jaren meegaan zonder vervangen te hoeven te worden. Een ander belangrijk voordeel is ook dat LED verlichting niet warm wordt. Dit is extra veilig wanneer u kerstverlichting koppelbaar maakt omdat u vele bezoekers verwacht die straks langs of onder de feestverlichting op pad zijn. Juist omdat u onder die omstandigheden het systeem vele uren lang achter elkaar wil laten branden, moet de veiligheid van de bezoekers ondanks de vele meters brandende feestverlichting buiten kijf staan.

Uw koppelbare kerstverlichting kopen online

Bent ook u overtuigd geraakt van het nu van koppelbare feestverlichting? Deze koopt u inclusief alle accessoires (en veel andere zaken op het gebied van kerstverlichting) snel en eenvoudig online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over kerstartikelen of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen over koppelbare kerstverlichting buiten zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt voor uw bedrijf of voor in de thuissituatie.


   
 
   
Klantenservice & Informatie