Overige Producten 
Kabels 
Account  

Wifi deurbellen

Een wifi deurbel ziet er (bijna) uit als een gewone bel. Het prijskaartje geeft echter een indicatie dat u hier te maken heeft met een hoogwaardig stuk techniek. Met dit model en bijbehorende app maakt u van uw deur een soort digitale portal. Bewegingsmelder, tweeweg audio, camerafunctie en communicatie met uw smartphone: het zit er allemaal op. Bovendien werkt hij natuurlijk ook als een gewone deurbel, maar dan wel een hele slimme. Toch zitten er bepaalde functies ook niet op, controleer dus goed alle specificaties. Lees meer

Wifi deurbel met camera, video- en andere visuele functies

De camera aan boord kan niet alleen beelden zenden, meestal kunnen beelden ook opgenomen worden. In zo’n geval functioneert het ook als een draadloze beveiligingscamera. Streaming video stelt wel enkele eisen aan het systeem, zo kan het zijn dat een deel van de installatie bekabeld moet zijn. Ook is er soms een abonnement nodig voor een online streaming dienst. In ander gevallen maakt u de opnames op digitale media zoals bijvoorbeeld een SD kaart. Dat kan ook gelden voor de detectieopnames via een bewegingsmelder. Dankzij het gebruik van infrarood techniek is meestal ook nachtzicht mogelijk. Een andere visuele functie ten slotte is de bewegingsmelder. Hiermee kunnen optische signalen worden gebruikt om andere functies te triggeren. Dat kan het bedieningsgemak bevorderen, maar ook als extra beveiliging dienen. Het kan ook enorm irriteren, bijvoorbeeld wanneer uw kat voortdurend uw bel laat rinkelen. Houd er rekening mee dat veel van de draadloze communicatie gebeurt met een frequentie van 2,4 GHz, de meest gebruikte frequentie. Bij dual band is dit een van de 2 standaarden.

Audiofuncties van een draadloze bel

Wie denkt dat een uitgebreide wifi deurbel geleverd wordt met een arsenaal aan geluiden en melodieën heeft het mis. Opvallend genoeg zijn veel uitvoeringen voorzien van slechts 1 melodie. Bent u op zoek naar een model met (letterlijk) alle toeters en bellen, dan kunt u ook eens kijken in ons assortiment draadloze deurbellen. Daar vindt u modellen met wel 36 deuntjes. Vaak is dat meer verwarrend dan handig, maar de keuze is uiteraard aan u. De andere audiofuncties betreft de communicatiefunctie. U kunt, behalve dat u kunt zien wie er voor de deur staat, ook praten met de bezoeker. Ook hier geldt: daarvoor hoeft u dus niet zelf thuis te zijn. Met name deze functie verklaart de snel groeiende populariteit van dit product: u maakt ter plekke een afspraak met de bezorger van uw postpakketten als u niet thuis bent. Gezien de enorme populariteit van e-commerce is dit thans dagelijkse praktijk.

Andere slimme functies

Check altijd even of het product van uw keuze voorzien is van een deuropenerfunctie. Per abuis menen veel kopers dat deze er standaard bij is inbegrepen. Dat is echter niet zo, omdat het hier immers een mechanische functie betreft en geen digitale. De meeste merken zoals Smartwares kunnen wel uitgebreid worden met een elektrische deuropener. Overigens is het ook vaak mogelijk om uw bedrade model in het wifi belsysteem op te nemen. Al dit soort zaken lijken ingewikkeld, maar meestal is het een kwestie van koppelen en klaar. Wel moet u goed letten op de voeding. Betreft het een oplaadbare accu of moet u hem aansluiten op netvoeding? In het laatste geval moet u soms kabels (laten) trekken. Let ten slotte ook op het aantal ontvangers, dit in de zin van het aantal huisbewoners dan wel werkplekgebruikers die de pushmeldingen van het product kunnen ontvangen.

Online kopen

Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een product of over de bezorging van uw bestelling? Twijfelt u of u in uw situatie beter het ene merk kunt bestellen of misschien toch het andere? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie