Overige Producten 
Kabels 
Account  

Deurbellen met camera

De deurbel met camera wordt steeds populairder. Het is handig, en in sommige gevallen ook veiliger, wanneer u kunt zien wie er voor de deur staat en aanbelt voordat u open doet. Wilt u dat ook weten op momenten dat u niet thuis bent? Neem dan een model dat via het wifi netwerk aan het internet gekoppeld kan worden. Dan kunt u op afstand, via een app op uw smartphone, precies zien wie voor uw deur staat en aanbelt en zelfs met die persoon praten. Voor de veiligheid slaan de meeste modellen foto’s op van iedereen die aanbelt. Lees meer

Welk model heeft u nodig?

De eenvoudigste types doen precies wat de naam zegt: laten zien wie er voor de deur staat. De uitgebreidere exemplaren kunnen ook foto’s en video’s van de personen die voor de deur staan opnemen en bewaren of bieden de mogelijkheid op afstand, via het internet en/of een smartphone app, live mee te kijken en met de persoon die aanbelt te praten. Een ander verschil waar u een keuze uit moet maken is de voeding. Sommige modellen krijgen hun stroom via het lichtnet. Daarvoor moet dan wel de juiste bekabeling aanwezig zijn of gelegd worden. Heeft u al een type dat op deze manier gevoed wordt, dan is de kans groot dat die bekabeling ook voldoet voor dit nieuwe model. Vrijwel alle modellen kunnen ook van stroom voorzien worden middels (oplaadbare) batterijen. Dat heeft als voordeel dat u meer vrijheid heeft bij de plaatsing. Er zijn ook exemplaren die voorzien zijn van een interne accu. Die moeten na enkele maanden opgeladen worden en het kan slim zijn om meteen een tweede accu erbij te nemen.

Met of zonder intercom en deuropener

Gemak dient de mens. Dat geldt zeker ook wanneer u op zoek gaat naar een deurbel met camera. Ze zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar en hebben verschillende functies. Er zijn feitelijk drie types: de standaard uitvoering met intercom functie, de videobel met intercom en deuropener en de deurbel met intercom en camera zonder deuropener. Die laatste modellen worden allemaal via een smartphone app bediend. Er zit nog een wezenlijk verschil in de functie van een intercom en de meeste andere modellen. Standaard intercoms zijn vrijwel altijd via een kabel verbonden met het bijbehorende scherm in huis. Meestal hebben ze ook een deuropener functie. Denk aan de intercom belsystemen in appartementencomplexen. In onze shop vindt u dit soort intercom systemen ook. Kiest u voor bijvoorbeeld een Ring, Smartwares of Alecto, dan loopt de verbinding met het beeldscherm via het wifi netwerk of het internet in combinatie met een smartphone app. Die apps zijn overigens zowel voor Android als iOS beschikbaar en gratis te downloaden en gebruiken. Bepaalde merken bieden wat meer videomogelijkheden, maar soms moet u daar dan wel een abonnement voor afsluiten. Dat is zeker iets om rekening mee te houden.

Gebruik als videobewaking

Wilt u het product ook gebruiken voor bewakingsdoeleinden? In ons assortiment hebben wij enkele exemplaren, waaronder de Alecto DVC1000, die standaard foto’s en videoclips van aanbellende personen maken. U kunt er echter ook voor kiezen om voor een bepaalde tijd continu te laten opnemen. Bent u een avond of dagje weg, dan functioneert hij als bewaking. Houd er wel rekening mee dat er maximaal 8GB geheugen beschikbaar is. In de regel, op HD kwaliteit, is dat goed voor ongeveer twee en een half uur video. De types van Ring ondersteunen die functie ook, maar daar worden de video-opnames online, in de cloud, bewaard. Dat betekent dat u de video-opnames vrijwel continu kunt laten lopen. Dat is mooi, maar u heeft wel een abonnement nodig van Ring om de video’s online te kunnen opslaan en bekijken. Maar dat kan altijd nog voordeliger zijn dan de aanschaf en installatie van een professioneel videobewakingssysteem. Bovendien heeft u daar vaak ook een abonnement van een meldkamer voor nodig. De keuze voor een Ring, en dan wellicht twee of drie exemplaren voor de zij en/of achterdeur, kan dan zeker nog voordeliger zijn.

Online uw deurbel kopen

Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u vragen over een exemplaar? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar op 045-5717001. Of stuur ons een mail via het contactformulier.

Klantenservice & Informatie