Draadloze Deurbel

Draadloze Deurbel - Professioneel Bereik (in open veld): 250 meter
   
Merk: Grothe - Funk-Gong Mistral 200,
Aantal melodieën: 17,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding beldrukker: V23GA batterij (meegeleverd),
Voeding ontvanger: 4x C-batterij (niet meegeleverd),
Bereik (in open veld): 250 meter.
Productcode: 6916
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 89,99Aantal 10-49: € 86,84Aantal 50-249: € 79,19Aantal 250+: € 71,99
€ 89,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 6916
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 89,99
Meer informatie over dit product

De Grothe Funkgong Mistral 200 draadloze deurbel wit is geschikt voor buitenmontage. Het van kunststof gemaakte deurbelsysteem heeft een bereik van 250 meter in open veld en werkt op een zendfrequentie van 868 MHz. Deze frequentie is anders dan waar de meeste andere deurbellen en draadloze apparaten op ingesteld zijn, waardoor u altijd alleen uw deurbel hoort. Wat deze deurbelset zo ideaal maakt, is dat zowel de beldrukker als de ontvanger draadloos zijn waardoor u de ontvanger overal in huis kunt plaatsen. De deurbel kunt u zonder gereedschap op de deurpost bevestigen. Door deze praktische deurbel te installeren bij uw woning weet u altijd wanneer er iemand op uw deurmat staat. Ideaal voor als u een groot erf heeft of u even bij de overburen op de borrel bent. Het maakt niet uit waar u zich bevindt, want met de handige ontvangstunit in de buurt mist u nooit meer een bezoeker of postbezorger aan de deur.

Keuze uit 17 melodieën

De deurbel heeft 17 verschillende beltonen, waaronder Westminster, twee- en drietonige bel, popmuziek, klassiek en een bijzondere tonencombinatie voor slechthorenden. Kies de gewenste melodie die het beste bij u past of bij het soort bedrijf waar deze voordeurbel is geplaatst. Er kunnen tot 20 drukknoppen (zenders) worden aangesloten op de ontvanger, waarbij het mogelijk is om voor bijna elke bel een andere toon in te stellen (17). De afmetingen van de beldrukker zijn 50 x 115 x 38 mm en van de ontvanger zijn deze 100 x 36 x 17 mm. In de beldrukker past een V23GA batterij die meegeleverd wordt en de ontvanger is geschikt voor 4x C-batterijen die niet inbegrepen zijn.

Regelbaar volume

Het ontvangstapparaatje van de Grothe Funkgong Mistral 200 draadloze deurbel wit heeft een geluidssterkte van maximaal 86 dB(A) en is traploos regelbaar. Zeer praktisch wanneer u niet wilt opschrikken van een hard belgeluid terwijl u geconcentreerd aan het bellen bent. De beldrukker is waterdicht en voorzien van een naamplaatje met led-controlelampje wanneer de bel wordt ingedrukt. Ook heeft de belset een alarmfunctie met DIN-noodsignaal voor speciale situaties en een matrixoproep, waarbij een combinatie van centrale en individuele oproep mogelijk is.

De drukknop is tevens voorzien van een beschrijfbaar naambordje en led-indicatielampje. Er kunnen tot 20 drukknoppen (zenders) worden aangesloten op de ontvanger, waarbij het mogelijk is om voor bijna elke bel een andere toon in te stellen (17). De geluidssterkte van de bel is maximaal 86 dB(A) en is traploos regelbaar. De bel werkt op een frequentie van 868 MHz, wat een andere frequentie is dan de meeste andere deurbellen en draadloze apparaten.

Alarmfunctie met DIN-noodsignaal voor speciale situaties.
Matrixoproep: combinatie van centrale en individuele oproep mogelijk. Ontvanger/zender in de fabriek voorgeprogrammeerd.
Voeding zender: V23GA batterij (meegeleverd),
Voeding ontvanger: 4x C-batterij (niet meegeleverd),

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie