Draadloze deurbel

Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 150 meter
Draadloze deurbel
   
Merk: Friedland - Honeywell Series 3,
Extra: Met lichtsignaal, Led halo en USB laadfunctie,
Aantal melodieën: 6,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding beldrukker: 1x CR2032-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: Netstroom,
Bereik (in open veld): 150 meter.
Productcode: 1415522
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 74,99
€ 74,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1415522
Meer informatie over dit product

Met de Honeywell DC315SP2L draadloze deurbel heeft u niet zomaar een bel te pakken. Dit deurbelsysteem is voorzien van een lichtsignaal, led halo en beschikt zelfs over een USB-laadfunctie. Doordat u dit plug-in apparaatje direct in het stopcontact steekt, heeft u geen batterijen meer nodig en hoeft u ook niet bang te zijn dat deze plotseling opraken. Het modern uitziende toestel is wit met grijs van kleur, heeft een afmeting van 110 x 70 x 76,5 en weegt in totaal slechts 175 gram. Dit draadloze plug-in toestel wordt geleverd met een losse draadloze drukknop, een CR2032 (3V) batterij, een beknopte handleiding, informatie over de veiligheid van het product en de garantie en een conformiteitsverklaring.

Volumeregeling en slaapstand

Om geen enkel pakketje of andere belangrijke levering meer te missen, kunt u de Honeywell DC315SP2L draadloze deurbel eenvoudig in ieder stopcontact in huis bevestigen. Tevens heeft dit apparaatje een maximaal volume van 84 dB, wat ervoor zorgt dat u het geluid van deze bel tot maar liefst 80 meter afstand nog kunt horen. Daarnaast is dit systeem voorzien van een handige volumeregeling en een innovatieve slaapstand of 'geluid uit'-modus: hiermee is het mogelijk om de bel volledig of voor een aantal uur uit te schakelen (bijvoorbeeld 3, 6, 9 of 12 uur). Als u een dutje wilt doen of u een gezellige filmavond op de planning heeft staan, kunt u ongestoord slapen of genieten.

Honeywell ActivLink™ technologie

Met de speciale Honeywell ActivLink™ technologie heeft u draadloos bereik tot maximaal 150 meter. Hiermee kunt u tevens andere apparaten van Honeywell eenvoudig aan elkaar koppelen, zoals alarmsystemen of bijpassende accessoires. Voor dit deurbelsysteem kunt u kiezen uit zes verschillende melodieën. Daarnaast beschikt dit toestel over een slimme ‘klopfunctie’. Dit betekent dat u voor familie of vrienden een andere melodie in kunt stellen, zodat u direct weet wie er voor de deur staat. De beveiligingsgraad van dit apparaatje is IP 55, wat wil zeggen dat dit product spuitwaterdicht is en beschermd is tegen stof. Ook krijgt u maar liefst twee jaar garantie op dit slimme deurbeltoestel.

Betrouwbaarheid en kwaliteit - Honeywell ActivLink™, maakt gebruik van de frequentie van 868 MHz en is ons innovatieve draadloze protocol dat een groter bereik, langere levensduur van de batterijen (tot 2 jaar) en een verhoogde stabiliteit van de verbinding biedt, Productkwaliteit met 2 jaar garantie,

Eenvoudig te installeren - Alle Honeywell deurbellen zijn vooraf gelinkt en klaar voor gebruik, Optionele installatie zonder schroeven en een gemakkelijk te openen batterijcompartiment zorgen ervoor dat u in enkele minuten alles kunt instellen,

Ontvanger deurbel:
Visuele waarschuwingen Ledlampje / 8 halo-licht kleuren / LED Strobe / Nachtlicht,
Kleuren halo-licht Rood, Groen, Blauw, Cyaan, Magenta, Geel, Wit, Ambergrijs,
Stroomvoorziening Netvoeding : 100-240V 50-60Hz 300mA,
Frequentie / Draadloos bereik* 868MHz / 150m,
Hoorbaar bereik (volume) 80m (84dB),
Opladen via USB Ja / Up to 5V 2A DC,
Uitbreidbaar tot maximaal 4 drukknoppen/ bewegingssensoren,
Afmetingen (mm) / gewicht (g) 110 (h) x 70 (b) x 76.5 (d) / 175 (g),

Draadloze beldrukker:
Frequentie / Draadloos bereik* 868MHz / 200m,
Visuele waarschuwingen LED-indicatielampje,
Stroomvoorziening Batterij: 1 x CR2032 (3V) - (inbegrepen),
Levensduur van batterij 2 jaar,
Batterijfuncties Batterij 'laag' indicatie / Gemakkelijk te openen batterijcompartiment,
IP-classificatie IP55,
Afmetingen (mm) / gewicht (g) 30 (h) x 70 (b) x 16 (d) / 23.5 (g),
Bevestigingen Beugels / Pluggen / Schroeven / Kleefpads,

1 x Draadloze plug-in deurbel,1 x Draadloze drukknop,1 x CR2032 (3V) batterij,1 x Beknopte handleiding, 1 x Veiligheid en garantie, 1 x Conformiteitsverklaring.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie