Draadloze deurbel

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 150 meter
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
   
Merk: Honeywell - DC311N,
Aantal melodieën: 4,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: 1 x CR2032-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: 4x AA-batterij (excl.)
Bereik (in open veld): 150 meter.
Productcode: 1531493
voorraad: 5
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 59,99Aantal 10-49: € 57,89Aantal 50-249: € 52,79Aantal 250+: € 47,99
€ 59,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1531493
Meer informatie over dit product

Met deze Honeywell DC311N draadloze deurbel bent u niet meer afhankelijk van stopcontacten. U kunt de voordeurbel en ontvanger namelijk overal in huis plaatsen. Dit betekent dat u de ontvanger kunt meenemen als u bezig bent met activiteiten waarbij het geluid van een vaste ontvanger niet goed te horen is, bijvoorbeeld door de afstand of door storend extern geluid. Het deurbelsysteem met draagbare ontvangstunit is uiterst gebruiksvriendelijk, geeft u de keuze uit vier digitale melodieën en heeft een stijlvol wit minimalistisch design.

Gebruiksvriendelijk

De beldrukker en ontvangstmodule kunt u met bijgeleverde bevestigingen zelf eenvoudig installeren, zonder schroeven en op elke ondergrond. Dankzij de innovatieve door Honeywell ontworpen ActivLink™ technologie staan de deurknop en het ontvangstapparaat direct in verbinding met elkaar wanneer u deze uit de verpakking haalt. Zo kunt u binnen een paar minuten al gebruik maken van de Honeywell DC311N draadloze deurbel. Daarbij voorkomen de gemakkelijk te openen batterijlades frustratie bij het installeren.

Technische aspecten

Dit deurbelsysteem heeft tot wel 150 meter bereik. Dit betekent dat het ontvangstkastje het signaal van de beldrukknop niet meer ontvangt wanneer de twee onderdelen zich meer dan 150 meter van elkaar bevinden. Dit product heeft een maximaal volume van 80 dB, wat inhoudt dat u het geluid normaal gesproken nog goed kunt horen tot op 60 meter afstand. De bel wordt geleverd met een 3V CR2032-batterij met een levensduur van twee jaar. Vergeet niet om vier AA-batterijen van 1,5 volt aan te schaffen, deze worden namelijk niet meegeleverd. Houd ook rekening met andere draadloze apparatuur met een zendfrequentie van 433 MHz die zich in uw huis bevindt. Met veel apparatuur op dezelfde zendfrequentie is het namelijk mogelijk dat er storingen optreden.Standaard meegeleverd:

- Draadloze, draagbare ontvanger
- Draadloze deurknop
- CR2032 3V batterij
- Handleiding

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie