Draadloze deurbel

Merk: Friedland - Honeywell DC915SL,
Extra: Met lichtsignaal en Led halo,
Aantal melodieën: 8,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding beldrukker: 1x CR2032-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: 3x C-batterij (excl.),
Bereik (in open veld): 200 meter.
Productcode: 1387320
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 99,99Aantal 10-49: € 96,49Aantal 50-249: € 87,99Aantal 250+: € 79,99
€ 99,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1387320
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 99,99
Meer informatie over dit product

De Honeywell DC915S draadloze deurbel heeft een wireless verbinding die in stand blijft tot 200 meter afstand. Maakt u gebruik van een repeater (niet meegeleverd), dan heeft deze uitvoering zelfs een uitzonderlijk bereik van 400 meter. Dit betekent een ontzettend hoge maximale afstand waarop dit product functioneert. Dankzij ActivLink zijn de beldrukker en ontvangstmodule al met elkaar verbonden wanneer u het deurbelsysteem thuis ontvangt. U hoeft hier dus niets meer voor in te stellen. Als u ook een Honeywell alarmsysteem hebt kunt u het deurbelpakket eenvoudig met uw alarm verbinden via ActivLink™.

Halo-verlichting

Met de Honeywell DC915S draadloze deurbel zal het niet vaak voorkomen dat u niet merkt dat er iemand voor de deur staat. De ledbuizen en de halo-verlichting geven namelijk zichtbare meldingen wanneer er op de belknop gedrukt wordt, zodat u ook in een lawaaierige omgeving nog weet wanneer er een bezoeker aan de voordeur is. Dit moderne deurbelpakket heeft ook een stiltemodus, hoewel de lichtmeldingen blijven werken tijdens deze stand. Zo kunt u uw gang gaan zonder gestoord te worden door een harde deurbeltoon.

Volumeregeling

De acht beltonen van deze deurbelset zijn digitaal verbeterd en daardoor glashelder. Het volume van de luidsprekerbox is harder en zachter te zetten via de eenvoudig te bedienen volumeregelaar. Als de speaker op maximaal volume staat, kunt u het geluid horen tot op 100 meter afstand. Uiteraard kunt u ook gewoon de draagbare ontvanger meenemen. Het draadloze ontvangstkastje werkt op AA-batterijen (niet meegeleverd) maar is ook op te laden via de micro-USB-poort. De belknop ontvangt u inclusief CR2032-batterij die maar liefst tot vijf jaar meegaat.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie