Draadloze deurbel

Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 80 meter
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
   
Merk: Zamel - ST-251,
Aantal melodieën: 36
Extra: Optische signalering,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: 1 x CR2032-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: 2 x AA-batterij (excl.),
Bereik (in open veld): 80 meter.
Productcode: 1415524
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 21,99Aantal 10-49: € 21,22Aantal 50-249: € 19,35Aantal 250+: € 17,59
€ 21,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1415524
Meer informatie over dit product

Verwacht u een belangrijk pakketje of een grote klant, maar kunt u daar niet de hele dag op wachten? Dan kunt u de Zamel draadloze deurbel op uw kantoor installeren. Dit slimme deurbelsysteem bestaat uit twee apparaatjes die werken op batterijen, waardoor u volledig flexibel bent: een ontvangstapparaatje en een losse beldrukker. De belknop werkt op een CR2032-batterij (inclusief), de ontvanger heeft twee AA-batterijen nodig (exclusief). Zo kunt u de ontvanger eenvoudig meenemen naar een andere verdieping in uw kantoorpand of zelfs mee naar buiten, want het bereik van dit apparaat is maar liefst 80 meter (in open veld). De beldrukker is slechts 80 x 31 x 20 mm en het compacte ontvangstapparaatje is 109 x 77 x 40 mm.

Mooie accessoire

De Zamel draadloze deurbel is voorzien van een stijlvol, zwart design dat past in een modern werkinterieur. Het ontvangstapparaatje op uw bureau fungeert dus als een mooie en handige accessoire. Tevens kunt u de belknop voorzien van uw bedrijfsnaam en valt deze onder beschermingsgraad IP 44. Dit is een norm die aangeeft in hoeverre elektrische apparaten bestand zijn tegen water, stof en aanraking van buitenaf. IP 44 betekent dat de belknop beschermd is tegen aanraking met een werktuig of draad en dat dit kleine toestel plensdicht is. Of u nu te maken heeft met wind, regen of sneeuw: voor deze beldrukker maakt dat niets uit.

Licht en geluid

Wist u dat dit deurbelsysteem ook ideaal is voor lawaaierige omgevingen of slechthorenden? Doordat deze module ook een lichtsignaal afgeeft als de bel gaat, kunt u zelfs in een rumoerige ruimte opmerken als er iemand voor de deur staat. Daarnaast is het mogelijk om het geluid op drie verschillende sterktes in te stellen. De maximale audiosterkte is 80 dB. U kunt ervoor kiezen om het licht en het geluid tegelijkertijd in te stellen, of afzonderlijk van elkaar. De beldrukker is voorzien van een ruimte voor een naamkaartje. Dankzij de optie voor optische signalering is de deurbel ook geschikt voor slechthorenden. Het flitslicht en het audiosignaal kunnen tegelijk of onafhankelijk van elkaar worden ingesteld.

Afmetingen beldrukker: 80 x 31 x 20 mm
Afmetingen ontvanger: 109 x 77 x 40 mm

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie