Draadloze Deurbel

Draadloze Deurbel Bereik (in open veld): 250 meter
   
Merk: EGB,
Extra: Signaleringsled, Instelbare geluidssterkte,
Aantal melodieën: 36,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding beldrukker: 3 x AA-batterij (meegeleverd),
Voeding ontvanger: 2 x C-batterij (niet meegeleverd),
Bereik (in open veld): 250 meter.
Productcode: 2259633
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 44,99
€ 44,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2259633
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 44,99
Meer informatie over dit product

Als u er zeker van wilt zijn dat u nooit meer een langverwacht pakketje mist, dan zit u goed met de EGB draadloze deurbel. Dit eenvoudige, maar slimme deurbelsysteem bestaat niet alleen uit een aparte belknop die wordt geleverd met drie AA-batterijen. Deze deurbelmodule bevat ook een losse ontvangstunit die u overal in of om uw huis mee kunt nemen, neer kunt zetten of zelfs op kunt hangen. Let op: de ontvanger werkt op twee C-batterijen. Deze worden niet meegeleverd. Het witte, van kunststof gemaakte deurbelsysteem is ideaal wanneer u bijvoorbeeld een kantoor aan huis heeft op zolder of wanneer u een dagje in de tuin zit of in de schuur aan het klussen bent.

Aanpasbare geluidssterkte

De EGB draadloze deurbel heeft een geluidssterkte van 80 dB. Dit geluid kunt u zelf aanpassen en instellen op een ander volume. U heeft hierbij keuze uit drie verschillende geluidssterktes. Als u bijvoorbeeld bezoek heeft en het binnen lawaaierig is, kan het handig zijn om het belgeluid op de hardste stand te zetten. Daarnaast heeft u keuze uit maar liefst 36 verschillende deurbelmelodieën. Leuk om samen met uw kinderen een passende beltoon uit te kiezen. Ook kunt u, wanneer u de huidige beltoon moe bent, een ander melodietje uitkiezen. Zo vindt u altijd iets dat geheel bij u past.

Beschermingsnorm IP 54

De losse beldrukker is niet alleen voorzien van een handig naamplaatje, maar valt deze ook onder beschermingswaarde IP 54. IP staat voor Ingress Protection en is een norm die aangeeft in hoeverre bepaalde apparaten beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. IP 54 geeft aan dat de belknop stofbestendig is en daarnaast ook nog eens plensdicht. U kunt dit toestel dus gerust buiten naast uw voordeur monteren. Tevens zijn zowel de beldrukker als de ontvanger voorzien van een signaleringsled: een lampje dat knippert zodra iemand op de bel drukt.

Geluidssterkte: 80 dB.
De ontvanger kan wordt neergezet of opgehangen. Het geluid kan in 3 sterktes worden ingesteld.
Met waterdichte beldrukker (IP54) met ruimte voor een naamkaartje.

Afmetingen:
Beldrukker: 100x36x17mm,
Ontvanger: 150x96x25mm

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie