Draadloze deurbel

Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 150 meter
   
Merk: Friedland Honeywell Series 5,
Aantal melodieën: 6,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding beldrukker: 1xCR2032-batterij (meegeleverd),
Voeding ontvanger: 2x AA-batterij (meegeleverd),
Bereik (in open veld): 150 meter.
Productcode: 1372608
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 69,99
€ 69,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1372608
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 69,99
Meer informatie over dit product

Deze Honeywell Series 5 draadloze deurbel is uitgevoerd in een uiterst compact en gestroomlijnd design. Dit deurbelsysteem heeft een draadloos bereik van 150 meter en is via de revolutionaire ActivLink™ technologie te verbinden aan andere apparatuur in uw huishouden, zoals Honeywell alarmsystemen en andere bijpassende accessoires. Dit deurbelsysteem geeft een melding in licht en geluid als er iemand aanbelt. De speaker wordt namelijk aangevuld door ledverlichting. Zo weet u altijd wanneer er iemand aan de voordeur is. U heeft verder de keuze uit zes digitaal versterkte beltonen en het maximaal volume van 84dB is tot op wel 80 meter hoorbaar. Daarnaast kunt u de draagbare luidspreker overal in en rondom uw huis plaatsen. Wanneer u in of om huis bezig bent kan de ontvangstmodule dus meegenomen worden naar de betreffende locatie.

Nachtrust

Dankzij de haloverlichting die een warme gloed uitstraalt hoeft u ’s nachts niet meer in het donker te tasten. U kunt de halo aanpassen naar eigen smaak, dit product biedt namelijk de keuze uit zeven aangename kleuren. De Honeywell Series 5 draadloze deurbel heeft naast volumeregeling ook een slaapmodus. Het is mogelijk om het geluid voor een bepaald aantal uren op stil te zetten (drie, zes, negen of twaalf uur). U kunt er echter ook voor kiezen om de ontvangstunit voor onbepaalde tijd op stil te zetten als dat nodig is.

Batterijen

De meegeleverde CR2302-batterij voor de knop heeft een levensduur van twee jaar. De speaker werkt op drie AA-batterijen die niet inbegrepen zijn, vergeet dus niet deze zelf aan te schaffen. Zo kunt u na een eenvoudige installatie met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal direct gebruik maken van deze gebruiksvriendelijke deurbel.Specificaties:

Draadloze deurbel - Wit/grijs,
Aantal melodieën: 6,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding zender: 1xCR2032-batterij (meegeleverd),
Voeding ontvanger: 2x AA-batterij (meegeleverd),
Bereik (in open veld): 150 meter.

IP55-bescherming tegen spatwater,
Inclusief naamplaatje,
Inclusief bevestigings-led,
Ontvanger met beugel voor wandmontage,
Volume regelbaar tot 84 dB,
Bel uit te schakelen voor 3/6/9/12 uur,
Optische signalering,
Tot drie zenders in te stellen.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie