Kabels 
Overige Producten 
Account  

Leuke USB stick

Bij een geheugenstick is de functie als opslagmedium het meest belangrijk. Het oog wil daarnaast ook wat, vandaar dat wij met regelmaat een leuke USB stick in ons aanbod opnemen. In ons assortiment kunt u kiezen tussen diverse modellen grappige USB stick. Het speelse design wordt daarbij in de meeste gevallen aangevuld door andere handige functies zoals een sleutelhanger of andere bevestigingsopties. Lees meer

Waar op letten bij de aanschaf van een leuke USB stick?

Bij de aanschaf van een leuke USB stick let u vaak vooral op de opvallende vormgeving. Om teleurstellingen te voorkomen, is het echter ook van belang op de functies van dit opslagmedium te letten. Het is immers niet de bedoeling dat de grappige USB stick ongebruikt in een la blijft liggen. Let ten eerste op de gebruikte connector. Dat is bij vrijwel al dit soort speelse ontwerpen een grote USB A connector. Aangezien wij ons assortiment echter constant uitbreiden, kan een variant met een kleine type C connector ook wel eens opduiken. Check de apparatuur die u wilt gebruiken of deze geschikt is voor de bij de leuke USB stick gebruikte connector. Houd er ook rekening mee dat USB 2.0 niet zo snel is als versie 3.0 of 3.1. Vaak is super speed echter ook helemaal niet nodig.

Capaciteit, prijs, merk

Hoewel de leuke USB stick in de eerste plaats als gadget fungeert, kan het geen kwaad ook te letten op de functie als ideale bewaarplaats van al uw bestanden. Hoewel het grappige ontwerp voor een deel de prijs van het hebbedingetje bepaalt, kan het apparaatje immers prima als opslagmedium gebruikt worden. Het blijft namelijk razendsnel flash geheugen. Check dan ook de opslagcapaciteit van het toestelletje en verdiep u ook even in de specificaties zoals lees- en schrijfsnelheid. Grote kans dat die ruim voldoende zijn en dat u uw grappige USB stick prima kunt inzetten bij uw dagelijkse werkzaamheden. Ook al blijft het werk of schoolse activiteit, een grappig design is altijd leuk en helpt u misschien juist op speelse en eenvoudige wijze een dipje te overwinnen.

USB Stick

Klantenservice & Informatie