Kabels 
Overige Producten 
Account  

USB stick 32GB

Veel geheugencapaciteit tegen een betaalbare prijs, dat biedt een USB stick 32GB. Van USB versie 2.0 tot een supersnelle versie 3.1Gen2, eenvoudig en luxe, maximale bescherming tegen gegevensdiefstal of invloeden van buitenaf. Met USB A connector of de nieuwste C standaard en OTG voor gebruik met mobiele apparatuur. In de productbeschrijvingen vindt u van ieder artikel de bijzondere eigenschappen. Lees meer

Uw data goed beveiligd met een USB stick 32GB

Een belangrijk item bij uw USB stick 32GB is de veiligheid van de opgeslagen data. U wilt immers niet dat ongewenste personen uw gegevens doorspitten of zelfs kopiëren. Daarnaast is het ook van belang dat uw USB stick 32GB tegen een stootje kan, dus beschermd is tegen invloeden van buitenaf. De beveiliging verschilt van model tot model. Wat betreft beveiliging tegen inbreken zijn er modellen die uitgerust zijn met on board software voor encryptie en wachtwoordinstelling. Is uw uitvoering hier niet mee uitgerust, kies dan voor één van de verkrijgbare free software. De bescherming tegen invloeden van buitenaf wordt door de bouw bepaald. Ondervindt uw USB stick 32GB vaak trillingen, kies dan voor een versie met COB, hierbij is de chip op een degelijkere wijze direct op de printplaat bevestigd. Voor geheugenstaafjes die in vochtige of stoffige omgevingen gebruikt worden zijn ee rubber uitvoeringen.

Diverse snelheden

Uw USB stick 32GB is er ook in een snelle 3.1 Gen2 Super Speed+ uitvoering. Deze nieuwste versie van de Universele Seriële Bus maakt enorm hoge dataoverdrachtssnelheden mogelijk. Zeker als daarbij ook nog eens gebruik wordt gemaakt van de nieuwste type C connector is een verdubbeling van de snelheid ten opzichte van versie 3.0/3.1 Gen1 zomaar mogelijk. Voor mensen die zeer grote bestanden in de kortste tijd overgezet willen hebben een perfecte keuze. Mag het allemaal wat minder dan kiest u voor een nog steeds heel snelle USB stick 32GB 3.0 versie of een zeer gunstig geprijsde 2.0 versie. Vooral als u geen immens grote bestanden wilt lezen of wegschrijven zijn deze laatstgenoemde USB stick 32GB modellen zelfs al ruim voldoende om prettig mee te werken.

USB stick 32GB voor uw Apple toestel

Naast USB sticks 32GB voor compatibele apparatuur hebben wij ook modellen met een Apple Lightning aansluiting naast de gebruikelijke connector. Deze producten kunnen dus gebruikt worden met Windows PC’s, Mac computers, iPhone en iPad. Het uitwisselen van data tussen al deze toestellen wordt hiermee mogelijk. Letterlijk grensverleggende USB sticks 32GB. De 3.0/3.1 Gen1 versie zorgt daarbij voor een vlotte dataoverdracht. Een MFI certificering garandeert het juist functioneren. MFI staat voor Made for iPhone/iPod/iPad en is een licentieprogramma voor hard- en software van Apple. Vooral voor mensen die van beide computerstandaarden gebruikmaken zijn deze USB stick 32GB producten ideaal.

Gegevens draadloos verzenden

Draadloos gegevens verzenden met uw USB stick 32GB, dat kan met een 3G dongle met simkaart slot. De data worden netjes op een microSD kaartje opgeslagen (tot 32GB). Communicatie met het internet geschiedt draadloos door de ingebouwde 2100 MHz zender/ontvanger. Om verbinding te kunnen maken is wel een SIM kaart met geschikt abonnement nodig, welke in het aanwezige SIM kaart slot gestoken kan worden. Het moedertoestel zorgt voor de voeding van deze uitvoering. Met dit artikel heeft u dus overal waar een PC met USB aansluiting is, uw eigen draadloze internettoestel bij de hand. Door Plug & Play is deze USB stick 32GB direct gebruiksklaar en maakt het snel verbinding met het internet.

USB Stick

Klantenservice & Informatie