Kabels 
Overige Producten 
Account  

USB stick 64GB

Zoekt u een USB stick met voldoende opslagcapaciteit, dan is een USB stick 64GB een prima keus. Een USB stick is handig voor het meenemen van bestanden, het maken van een reservekopie en het overzetten van bestanden naar een andere computer. Wilt u zo af en toe een bestand kunnen kopiëren, dan heeft u aan een USB 2.0 stick voldoende. Wilt u regelmatig veel of grote bestanden kunnen kopiëren, kies dan voor een snelle USB 3.0 stick. Heeft uw apparaat een USB-C aansluiting, koop dan een stick met een USB-C 3.1 aansluiting. Lees meer

Backups maken met USB stick 64GB

Een USB stick 64GB is een eenvoudig en bijzonder handig apparaatje om computerbestanden op te slaan. Door zijn formaat is een USB stick 64GB eenvoudig mee te nemen en door de universele USB aansluiting kunt u hem op bijna elke computer aansluiten. Een USB stick 64GB heeft enkele handige en veelgebruikte toepassingen. Heeft u belangrijke bestanden op uw laptop of pc staan, dan is het belangrijk om deze niet kwijt te raken. Een USB stick 64GB is dan een snelle manier om een reservekopie van uw belangrijke bestanden te maken. Als er iets met uw laptop of pc harde schrijf gebeurt, dan heeft u op uw USB stick 64GB een reservekopie staan. Gebruikt u een USB stick 64GB als backup voor belangrijke bestanden, berg de stick dan goed op zodat u de stick niet kwijt kunt raken en - in het geval u hem echt nodig hebt - snel en eenvoudig terug kunt vinden.

Bestanden overzetten met USB stick 64GB

Een USB stick 64GB is bijzonder handig om computerbestanden mee te nemen. U kunt thuis of op uw werk de bestanden op de stick zetten en uw zware laptop gewoon thuislaten. Steek op de plaats van bestemming uw USB stick 64GB in een daar aanwezige computer en u heeft meteen toegang tot uw bestanden. Een USB stick 64GB is ook geschikt om bestanden van de ene naar de andere computer over te zetten. U steekt eenvoudig de USB stick in de ene computer en kopieert de bestanden die u wilt overzetten naar de stick. Zodra dat gereed is verwijdert u de USB stick 64GB uit de ene computer en steekt deze in de andere computer. Daarna kopieert u de bestanden van de stick naar de harde schijf en u kunt op de tweede computer aan de slag. Het is ook mogelijk om direct met bestanden op de USB stick 64GB te werken. U kunt bestanden op de stick eenvoudig openen door erop te dubbelklikken.

Snelheid van een USB stick

Bij onze USB sticks geven we de lees- en schrijfsnelheid aan. De leessnelheid geeft aan hoe snel er bestanden van de USB stick naar een computer gekopieerd kunnen worden. De schrijfsnelheid geeft aan hoe snel er bestanden van een computer naar de USB stick gekopieerd kunnen worden. De lees- en schrijfsnelheid wordt aangegeven in megabyte per seconde (MB/s). Gebruikt u een USB stick om zo af en toe een bestand over te zetten, dan heeft u aan een USB 2.0 stick voldoende. USB 2.0 kan een maximum snelheid van 480 megabit per seconde (Mb/s) halen. Dit komt overeen met maximaal 60 MB/s. Gebruikt u de USB stick regelmatig voor het kopiëren van grote bestanden of veel kleine bestanden, dan raden we u aan om een USB 3.0 stick te kopen. USB 3.0 kan een maximum snelheid van 5 Gb/s halen dit komt overeen met 640 MB/s. Let op: om van de hoge snelheid van USB 3.0 gebruik te maken, moet uw computer over een USB 3.0 poort beschikken. Deze is te herkennen aan het blauwe balkje in de poort.

Gebruik van een USB stick

Het gebruik van een USB stick is eenvoudig. U hoeft geen extra software te installeren. Steek de USB stick in een vrije USB poort en de stick zal in een paar seconden door uw computer herkend worden. Zodra uw computer de USB stick 64GB herkent, verschijnt er een externopslagicoontje op uw computer desktop. Door op dit icoontje te klikken opent u een map met daarin alle bestanden die op de USB stick 64GB staan. U kunt bestanden rechtstreeks openen door op een bestand te dubbelklikken. Kopiëren van en naar de USB stick is eenvoudig. U kunt een of meerdere bestanden selecteren en deze van de USB stick map naar uw desktop slepen. De bestanden worden dan gekopieerd. De originele bestanden blijven gewoon op de stick staan. U kunt bestanden eenvoudig naar de stick kopiëren door één of meerdere bestanden op de computer te selecteren en ze naar de map van de USB stick te slepen.

USB Stick

Klantenservice & Informatie