Deurbel - Module

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Elektronische Deurgong 225 A Geluid: 1 Beltoon
   
Deurbel - Opbouw - Wit,
Merk: Grothe - 225A,
Voeding: 4x Batterij Type C - Trafo 8v AC,
Geluid: 1 Beltoon.
Productcode: 1059839
voorraad: 2
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 39,99
€ 39,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1059839
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 39,99
Meer informatie over dit product

De Grothe 225A deurbelmodule is een simpele deurbel die u thuis of op kantoor gemakkelijk installeert. Het is bij deze uitvoering niet mogelijk om uit meerdere beltonen te kiezen. Er zit namelijk één standaard beltoon op en daar moet u het mee doen. Maar dat is geen enkel probleem, omdat dit een vrij neutrale beltoon is die bij veel mensen in de smaak zal vallen. Wilt u wel iets te kiezen hebben qua geluiden? Of wilt u misschien een bel met een camera? Kijkt u dan eens in ons ruime assortiment, want we bieden meerdere soorten deurbellen. Dit exemplaar is verder 14 cm bij 14 cm bij 5,4 cm groot en wit van kleur. Na installatie hebt u in een handomdraai een gloednieuwe deurbel die u in het hele huis te horen zal zijn.

Installatie van de deurbelmodule

Een deurbel installeren is relatief eenvoudig. De eerste stap is een gat boren in het deurkozijn. Hier moet uiteindelijk de bedrading doorheen, vanaf de beldrukker naar de ontvanger. Het maakt niet uit wat voor beldrukker u gebruikt samen met de Grothe 225A deurbelmodule, het dient wel een universele beldrukker te zijn. Het bevestigen hiervan aan de deur, is de volgende stap die u moet nemen. Vervolgens koppelt u de beldrukker met de ontvanger door middel van een draad, door deze door het geboorde gat te halen. Vervolgens is het een kwestie van de aders van de kabel in de transformator in de meterkast te plaatsen en de elektriciteitskabel aan de transformator te bevestigen en de 9V-block-batterij in de ontvanger te steken.

In het hele huis hoorbaar

Deze deurbelmodule werkt met een transformator in de meterkast, een trafo. Hiermee wordt de hoogspanning uit het stopcontact, waar 220 - 230 volt uit komt, omgezet naar 8 volt. Dit is hoeveel spanning de deurbelmodule nodig heeft. Hierdoor is de deurbel goed te gebruiken, heeft u geen last van kortsluiting en blijft hij altijd goed functioneren. Eenmaal geïnstalleerd hoort u de bel met een geluidssterkte van ongeveer 85 decibel.Met 3 tonen - Westminster-, 2- en
3-Klank-Gong, elektronisch, Kunststof, geluids sterkte ca.
85dB(A) regelbaar, 140x140x54mm, Batterij 9V-Block (is altijd nodig)

Bijbehorende beldrukkers:
- Zwart - Verlicht
- Wit - Verlicht
- Wit - Naamplaatje
- RVS - Rond
- RVS
- Messing

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie