Kabels 
Overige Producten 
Account  

Zelfklevende kabelgoot

Kabels in het zicht geven een rommelige indruk. Ook al leg je de kabels netjes tegen de rand van de muur, het ziet er nooit echt opgeruimd uit. Wil je alles uit de weg hebben en netjes verbergen dan is daar een oplossing voor. Een extra handige oplossing die wij beschikbaar hebben is de zelfklevende kabelgoot. Je hoeft maar een keer de moeite te nemen om de zelfklevende kabelgoot met daarin de snoeren en kabels verwerkt te bevestigen. Vanaf dat moment ziet je woonkamer of ander vertrek in huis er weer strak en netjes uit. Een zelfklevende kabelgoot biedt dubbel voordeel. Deze blijft perfect zitten zonder dat je hoeft te boren en schroeven en de snoeren zijn beschermd. Lees meer

Zelfklevende kabelgoot met beschermende functie

Een zelfklevende kabelgoot heeft meer te bieden dan uit het zicht wegwerken van snoeren en kabels. Het is namelijk ook zo dat de zelfklevende kabelgoot de kabels bescherming biedt. Bescherming in de zin van dat je geen last hebt van kabels en snoeren die in elkaar draaien en er in het ergste geval een kabelbreuk ontstaat. Het is dus ook een nuttig product door deze beschermende functie. In de kabelgoot blijft het snoer recht liggen en is er geen kans op verdraaiing of kans op een kink in de kabel. De belangrijkste reden om een kabelgoot aan te schaffen, is echter toch het netjes uit het zicht opruimen van de bekabeling. De beschermende functie is dan een extra voordeel net als dat de zelfklevende kabelgoot uiteraard op de plek blijft waar deze is aangebracht. Je hebt bij ons de keuze uit een aantal kabelgoten waarbij met diverse wensen zoals materiaal, kleur en afmetingen rekening is gehouden.

Zelfklevende kabelgoot in verschillende kleuren

Als je op zoek bent naar een zelfklevende kabelgoot houd je rekening zowel met het materiaal van de kabelgoot als met de kleur. Om geen onderbreking te krijgen in het interieur van je woning is het aan te raden om de kleur van de kabelgoot daar zoveel mogelijk op af te stemmen. Kies je voor een afwijkende of opvallende kleur dan heb je de kans dat de zelfklevende kabelgoot als een blikvanger fungeert en dat wil je natuurlijk niet. In een interieur met grijstinten ligt de keuze voor een zelfklevende kabelgoot grijs voor de hand. Is je interieur donker, is het een optie om een zelfklevende kabelgoot zwart aan te schaffen. Op deze manier valt de aanwezigheid minder op. In een modern interieur met lichte kleuren ligt de keuze voor een zelfklevende kabelgoot wit weer meer voor de hand. Het is immers de bedoeling om de kabels uit het zicht weg te werken. Dan is het niet de bedoeling om alsnog de aandacht er op te vestigen.

Gemakkelijk te bevestigen

Een zelfklevende kabelgoot is heel eenvoudig te bevestigen. Het voordeel is dat het zelfklevende materiaal zich al op de kabelgoot bevindt. Het meest ideale is als de ondergrond vlak is, maar mocht dat niet zo zijn dan is dat met een zelfklevende kabelgoot juist geen probleem. De zelfklevende kabelgoot is namelijk ook toe te passen als de ondergrond wat oneffenheden kent. Dat is minder gemakkelijk bij een uitvoering die je moet vastschroeven. Al het materiaal dat je nodig hebt, bevindt zich in de verpakking van de zelfklevende kabelgoot. De plakstrip haal je er eenvoudig af, zodat het zelfklevende materiaal plakt en bevestiging boven bijvoorbeeld een plint snel en gemakkelijk te realiseren is. Het kapje haal je vervolgens van de zelfklevende kabelgoot af om de kabel of het snoer erin te plaatsen. Daarna het kapje er weer op en klaar. Zo eenvoudig is de bevestiging, maar let wel op de juiste afmetingen.

Lengte en de breedte

Bij elke kabelgoot is het belangrijk om te letten op de lengte en de breedte. De kabels en snoeren in huis zijn natuurlijk niet allemaal even dik, zodat dit al een eerste aandachtspunt is om rekening mee te houden. De breedte van de kabelgoot bepaalt voor welke kabelbreedte deze geschikt is. Als je meerdere snoeren tegelijk uit het zicht wilt wegwerken, is het aan te raden om ook met het aantal kamers van de zelfklevende kabelgoot rekening te houden. Uiteraard is het mogelijk om een te lange zelfklevende kabelgoot in te korten of om bijvoorbeeld een hoekstuk aan te schaffen. Een hoekstuk gebruik je bij een hoek in de muur. Gebruik je die niet en laat je de overgang bijvoorbeeld gewoon open, dan oogt het toch wat minder strak bij de hoek van de muur.

Kabelgoot zelfklevend van pvc of aluminium

Bij het kopen van een zelfklevende kabelgoot heb je nog de keuze voor een bepaald materiaal. Ons assortiment biedt de keuze uit pvc en aluminium. Net als bij de keuze voor een kleur heb je ook weer de kans om rekening te houden met de afstemming op je interieur. Een kabelgoot van aluminium oogt stoer en industrieel. Een zelfklevende kabelgoot van pvc heeft een wat meer zachte uitstraling. Daarbij is de echte look uiteraard wel weer afhankelijk van de kleur. Als je met alle bovenstaande punten rekening houdt, koop jij een zelfklevende kabelgoot die voor jouw situatie perfect is en die je dus in een oogwenk hebt bevestigd.

Uw kabelgoten online kopen

Een zelfklevende kabelgoot en benodigdheden zoals kabelboxen en kabelclips koopt u online bij Allekabels. Dat geldt voor de lange stukken goot en voor de hoekstukken. Bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Ook het benodigde gereedschap krijgt u bij ons. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een kabelgoot of de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Kabelgoot

Klantenservice & Informatie