Kabels 
Overige Producten 
Account  

Kabelgoot hoekstuk

Een kabelgoot is het ideale hulpmiddel om kabels in uw woning, op kantoor of in de winkel op een professionele en nette wijze weg te werken. De goten zorgen ervoor dat de kabels niet meer zichtbaar zijn waardoor u een nettere ruimte creëert. Dergelijke kabelgoten zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, zoals een rechte kabelgoot of een kabelgoot met hoekstuk. Op die manier kunt u kabels op diverse manieren wegwerken, óók wanneer de desbetreffende kabels langs meerdere muren moeten gaan. Of u nu thuis of op kantoor kabels op een mooie manier weg wilt werken, met kabelgoten met hoekstukken van Allekabels.nl komt u er zeker. Bestel eenvoudig via onze webshop. Lees meer

Voordelen van een kabelgoot met hoekstuk

Het grootste voordeel van een kabelgoot met hoekstuk is dat u lange kabels die van de ene kant van de kamer naar de andere kant moeten op een professionele manier onzichtbaar kunt maken. Een kabelgoot met hoekstuk is eenvoudig op kabels te plaatsen die een bocht maken op een bepaalde muur of vloer. Zo kunt u kabels met een rechte lijn langs een groot oppervlakte muur bevestigen, waarbij u op een gegeven moment bijvoorbeeld de hoogte in moet gaan voor de aansluiting op bepaalde apparatuur. Dan kunt u dus gewoon met de kabel een hoek van 90 graden maken en dit deel onder de kabelstuk met hoekstuk plaatsen. Uiteraard is een kabelgoot met hoek niet alleen ‘voor de show’; het gebruiken van een haakse hoek kabelgoot zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat de kabels niet beschadigd raken. Vooral in een professionele omgeving is dit van groot belang; u heeft vast wel eens gehad dat de kabels op kantoor snel worden beschadigd omdat ze open en bloot liggen. Met kwalitatieve kabelgoten met hoekstuk worden de kabels op de juiste manier verborgen waardoor ze niet meer beschadigd kunnen worden. Bij Allekabels.nl vindt u diverse kabelgoten met of zonder hoekstuk in verschillende kleuren en gemaakt van diverse materialen. Bekijk en bestel eenvoudig en snel via onze webshop.

Kabelgoot met hoekstuk kiezen

Bij het kiezen van een kabelgoot met hoekstuk is het aan te raden om te kijken naar de toepassing ervan. In professionele omgevingen worden namelijk kabelgoten met hoek gebruikt die gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal en die net een stukje steviger zijn dan kabelgoten die u bijvoorbeeld thuis gebruikt. Dit komt omdat kabels in een professionele sfeer veel meer gebruik van buitenaf moeten verduren en omdat er op de zaak vaak meerdere apparaten bij elkaar staan waardoor kabels door elkaar liggen. Let bij het aanschaffen van kabelgoten met een hoekprofiel altijd op de hoeveelheid kabels die u wilt verbergen. Geen enkele kabelgoot is immers al precies op de maat die u nodig hebt. Des te meer kabels er bij elkaar liggen, des te groter de haakse hoek van de kabelgoot moet worden. Voor weinig kabels kiest u voor een kleinere koker waar de kabels in moeten liggen, zodat beide producten precies op elkaar aansluiten. Bij alle kabelgoten in de webshop worden de afmetingen vermeld zodat u precies weet welke u nodig heeft.

Vastmaken van kabelgoten met hoek

Net als de rechte kabelgoten kunt u de kabelgoten met hoek eenvoudig en snel bevestigen op de plek naar keuze aan de muur, op de vloer of aan het plafond. Er zijn verschillende manieren om de kabelgoot met hoekstuk vast te maken. Hierbij is het van groot belang om in eerste instantie de rechte kabelgoot op te meten en op de juiste maat te maken. Dit kunt u zelf doen met behulp van een meetlat en een ijzerzaag. Zodra u de rechte kabelgoot op maat heeft gemaakt, kan het vastmaken beginnen. Kabelgoten met een hoekstuk kunnen stevig worden vastgemaakt met een plakstrip, maar wanneer u kiest voor een hoekstuk van aluminium, dan zult u deze vast moeten maken met behulp van schroeven. Dit in verband met de stevigheid. Bij het desbetreffende product in de webshop ziet u de mogelijkheden wat betreft het bevestigen van de kabelgoot. Het is namelijk erg belangrijk dat de kabelgoot met hoekstuk goed vast zit en goed aansluit op de rechte kabelgoten, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft en de bekabeling mooi heeft weggewerkt.

Diverse kabelgoten met hoekstuk bij Allekabels.nl

Kabelgoten met hoekstuk zijn dus in verschillende formaten en van diverse materialen te verkrijgen. Hierbij kunt u ook nog een onderscheid maken in de prijsklasse van een dergelijke kabelgoot met hoekstuk. Kiest u voor een snelle, gemakkelijke én voordelige oplossing, dan kiest u voor een kabelgoot met hoekstuk die gemaakt is van kunststof variant die snel en gemakkelijk te bevestigen is en ook nog eens bij ons in de webshop in de laagste prijsklasse valt. De aluminium kabelgoten met hoekstuk zijn weliswaar iets duurder, maar nog wel betaalbaar. Deze kabelgoten zijn net een stukje steviger dan de kunststoffen variant waardoor ze minder gemakkelijk beschadigd raken en langer meekunnen. Het is een persoonlijke keuze welk materiaal u gaat kiest: bij bedrijven kiest men vaak voor de aluminium variant en particulieren kiezen vaker voor het kunststof materiaal. Naast de keuze uit verschillende materialen kunt u bij ons ook nog kiezen tussen de verschillende kleuren; wit grijs of zwart. Kies dus ook voor de kleur die past bij uw interieur. Neem een kijkje in het aanbod van kabelgoten met hoekstuk en profiteer van alle voordelen van de webshop.

Uw kabelgoot hoekstuk online kopen

Een kabelgoot hoekstuk koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een kabelgoot hoekstuk of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Kabelgoot

Klantenservice & Informatie