Kabels 
Overige Producten 
Account  

Flexibele kabelgoot

Snoeren en kabels zijn vaak een doorn in het oog, het ziet rommelig uit als deze langs de muur of onder uw bureau liggen. Wilt u zich niet meer ergeren aan de kabels en snoeren die in het zicht liggen? Wij hebben de oplossing voor u beschikbaar: met een flexibele kabelgoot werkt u eenvoudig alle snoeren en kabels netjes uit het zicht. Het kan hier gaan om allerlei soorten kabels, variërend van de snoeren van een luidspreker tot de snoeren van een dvd-speler, gameconsole of desktop pc. Wij hebben diverse flexibele kabelgoten beschikbaar. Lees meer

Kabels opgeruimd en gelijktijdig beschermd met een flexibele kabelgoot

U kunt alle kabels die nu nog in het zicht liggen wegwerken met een flexibele kabelgoot. Als er meerdere snoeren vanaf een bepaalde locatie afkomstig zijn en gezamenlijk leiden naar een andere plek kunt u meerdere kabels tegelijk wegwerken. Het is dan aan te raden om een flexibele kabelgoot te kopen die extra breed is. In een bredere flexibele kabelgoot is er namelijk meer ruimte om kabels in weg te werken. Het is daarbij ook mogelijk om voor een uitvoering met meerdere kamers te kiezen. Dat heeft als voordeel dat de kabels elkaar in de kabelgoot niet in de weg zitten, maar netjes gescheiden zijn. Elke ruimte komt er beter uit te zien als de snoeren zijn weggewerkt. Dat is echter niet het enige voordeel. Als er veel snoeren in huis zijn op een bepaalde plek, kunnen deze ook in elkaar verstrikt raken. Als de kabels open en bloot liggen, is de kans ook groter dat er letterlijk een kink in de kabel komt. De flexibele kabelgoot heeft dus tevens een beschermende functie zodat u langer plezier heeft van uw (vaak dure) bekabeling.

Eigenschappen van een flexibele kabelgoot

Elke flexibele kabelgoot in ons aanbod beschikt over bepaalde kenmerken. U kunt bijvoorbeeld rekening houden met het type materiaal. Bij de keuze voor het materiaal kunt u met de overige gebruikte materialen in het interieur rekening houden. Een flexibele kabelgoot van stof heeft namelijk een hele andere uitstraling dan een uitvoering in PVC. Naast het materiaal zijn er uiteraard nog enkele standaard eigenschappen om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld met de lengte en met de breedte. Al deze kenmerken staan bij iedere flexibele kabelgoot vermeld. Daarnaast wordt de hoogte en de binnendiameter vermeld. Op deze manier kunt u zich online een prima beeld vormen van wat voor u de beste keuze is zonder dat u daarvoor uw stoel uit hoeft.

Kabelgoot flexibel: de voordelen

Een flexibele kabelgoot is overal gemakkelijk te gebruiken. Bovendien is er met een flexibele kabelgroot sprake van een opbergsysteem dat extra gebruiksvriendelijk is uitgevoerd. U kunt bij het maken van een keuze bovendien rekening houden met het esthetische aspect. Een flexibele kabelgoot in de vorm van bijvoorbeeld een spiraalslang is niet alleen uitermate gebruiksvriendelijk, maar dient ook nog eens als eyecatcher. De flexibele kabelgoot wordt op deze manier een optisch originele oplossing Een dergelijke uitvoering is bijvoorbeeld heel handig om de kabels onder een bureau op een nette manier weg te werken. Het is dan van belang dat u met de juiste hoogte rekening houdt. De flexibele kabelgoten zijn in verschillende uitvoeringen met uiteenlopende lengtes beschikbaar.

Flexibele kabelgoot wit voor modern en licht interieur

Als u extra waarde hecht aan het esthetische aspect is het aan te raden om op de kleur te letten. Als er sprake is van een licht interieur in uw woning waar wit onderdeel vormt van het kleurenpatroon is het een goed idee om een flexibele kabelgoot in de kleur wit aan te schaffen. Bijvoorbeeld als de muren wit zijn geschilderd. Of als er sprake is van een bureau in een witte kleur. Heeft u juist een heel ander soort interieur met meer donkere kleuren? Een uitvoering in zwart ligt dan meer voor de hand. Zo zijn er afhankelijk van het type flexibele kabelgoot dat u aanschaft meerdere opties beschikbaar. Het is ook mogelijk om een flexibele kabelgoot aan te schaffen met een zilverkleur. Indien u kiest voor een contrasterende kleur dan valt de kabelgoot juist extra op in de woonkamer of in een andere ruimte. Dat is niet altijd wenselijk, maar soms is het juist wel de bedoeling. U kiest kortom zelf voor wegstoppen of opvallen.

Kabelgoot op maat

Elke flexibele kabelgoot heeft een bepaalde lengte. Het komt niet vaak voor dat de lengte van de flexibele kabelgoot ook precies de lengte is die u nodig heeft. Een kabelgoot is eenvoudig in te korten. Het kan ook zijn dat u juist een extra flexibele kabelgoot nodig heeft om een lange afstand te overbruggen. In dat geval heeft u de mogelijkheid om er meerdere tegelijk te bestellen. Meet daarom vooraf de afstand goed op. Dan weet u zeker dat u straks alle kabels en snoeren netjes en volledig uit het zicht heeft weggewerkt.

Uw kabelgoten online kopen

Een flexibele kabelgoot en benodigdheden zoals kabelboxen en kabelclips koopt u online bij Allekabels. Dat geldt voor de lange stukken goot en voor de hoekstukken. Bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Ook het benodigde gereedschap krijgt u bij ons. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een kabelgoot of de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Kabelgoot

Klantenservice & Informatie