Kabels 
Overige Producten 
Account  

Witte kabelgoot

In uw woning liggen talloze elektriciteitsdraden en kabels. Deze zijn verbonden met elektronische apparaten zoals de televisie, wasmachine en vaatwasser. Al te veel zichtbare kabels zorgen er echter al snel voor dat uw interieur er rommelig uitziet. Gelukkig kunt u ze eenvoudig wegwerken met een kabelgoot zoals een kabelgoot in het wit. Kabelgoten verbergen namelijk kabels zonder dat ze zelf veel ruimte innemen. Bij een kabelgoot wit dient u met een aantal zaken rekening te houden. Hoe kiest u de juiste kabelgoten voor uw woning of werkplek? Lees meer

Een net en veilig huishouden met een kabelgoot wit

In een gemiddeld Nederlands huishouden staan allerlei huishoudelijke apparaten. Zo begint de dag vaak met een uitzending van het journaal op televisie, terwijl ondertussen het koffiezetapparaat loopt te pruttelen. Vervolgens is het tijd om de wasmachine aan te zetten en de vaatwasmachine uit te ruimen. Al deze elektronische apparaten hebben kabels nodig om te functioneren. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat alle kabels open en bloot in de woning liggen. Dit geeft een rommelige indruk en bovendien loopt u het risico om per ongeluk een kabel aan te raken, waardoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Kabelgoten komen in elk modern huishouden goed van pas omdat u daarmee kabels en bedrading uit het zicht kunt krijgen. In feite is een kabelgoot wit een open koker waar de elektrische kabels door heen lopen. In deze blijven de weggewerkte snoeren altijd bijeen en raken ze nooit beschadigd. Zo kunt u met kabelgoot halfrond wit zeer eenvoudig kabels en snoeren van de televisie, en natuurlijk ook andere apparaten, netjes wegwerken.

Geschikt voor thuis en op de werkvloer

Met het gebruik van kabelgoten houdt u een woning schoon en veilig. Kabelgoten bieden namelijk bescherming tegen allerlei externe invloeden. Denk bijvoorbeeld aan vocht en het knikken van kabels. Omdat alle kabels bij elkaar in de goot liggen is de kans dat ze beschadigd raken zeer klein. Zowel huishoudens als bedrijven maken graag gebruik van een kabelgoot wit. In een professionele omgeving mogen netwerkkabels voor computers niet beschadigd raken. Zodoende worden er in de industriële sector grote en stevige kabelgoten gebruikt. Bedrijven kiezen vaak voor ijzeren kabelgoten omdat deze zware kabels en draden gemakkelijk kunnen dragen.

Voordelen van een kabelgoot wit aluminium

Bent u nog op zoek naar een kabelboot wit? De keuze is tegenwoordig bijzonder groot. Bedenk voordat u een kabelgoot aanschaft hoeveel elektriticiteitsdraden de goot moet gaan dragen. Hou daarnaast het soort elektriciteitsdraden voor ogen. U heeft namelijk de keuze tussen diverse materialen, waaronder aluminium, kunststof of ijzer. In onze webshop vindt u allerlei soorten kabelgoten die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit. Zo beschikt ons assortiment over onder andere een kabelgoot wit aluminium. Het voordeel van dit stevige materiaal is dat het niet snel kapot gaat. Bovendien past een witte kabelgoot van aluminium prima in elk interieur. Wit is namelijk een stijlvolle en tijdlkoze kleur. Het installeren van aluminium kabelgoten wit is niet ingewikkeld, maar u moet wel even opletten. Kijk voordat u de kabelgoot wit aanschaft altijd even naar de bevestigingsmogelijkheden. Voor een kabelgoot zonder plakstrip hoeft u bijvoorbeeld een boor als hamers als spijkers, schroeven en een boor nodig. Informeer eventueel bij onze klantenservice naar de verschillende bevestigingsmogelijkheden van een kabelgoot wit indien u twijfelt over de toepassing in uw situatie.

Kabelgoot wit kunststof bevestigen

Aluminium is zeker niet het enige materiaal dat geschikt is voor kabelgoten. Ook een kabelgoot wit kunststof is een praktische manier om draden en kabels te verbergen. Dit product staat ook bekend onder de naam leidingkoker of leidingkanaal. Dankzij deze koker op het plafond of de muur zijn elektriciteitsdraden en -kabels voortaan niet meer te zien. Hou er wel rekening mee dat u voor een kabelgoot wit op de vloer een schroefverbinding nodig heeft. Deze worden doorgaans stevig vastgeschroefd, omdat u er waarschijnlijk regelmatig tegenaan botst. De vastgeschroefde kabelgoten wit zijn echter goed tegen botsingen bestand. Eventueel zou u de vloer, de muren en het plafond in dezelfde kleur kunnen schilderen als de kabelgoot. Door alles wit te maken valt de kabelgoot wit nauwelijks meer op. Daarmee creëert u eenheid in uw woning of werkplek, iets dat uiteindelijk ook rust creëert.

Zelfklevende kabelgoot wit

U kunt vrij eenvoudig zelf een kabelsysteem aanleggen. Een van de meest eenvoudige manieren is het gebruik van een kabelgoot wit zelfklevend. Deze kabelgoten zijn geschikt voor allerlei ondergronden, zelfs wanneer het oneffen is. Zo kunt u het onder andere bevestigen op de vloer, muur of plafond. Ook zonder zelfklevende kabelgoten wit is het aanleggen van dit systeem redelijk eenvoudig. In dat geval heeft u wel meer materialen nodig. Het is handig om voor het kopen een lijstje te maken met alles wat u nodig heeft. Zo heeft u naast de diverse hulpstukken voor de kabelgoot onder andere spijkers en schroeven, tirips en een boormachine nodig. Ook een stanleymes, een potlood, een knijptang en een zaag zijn onmisbaar om de kabelgoot wit in elkaar te zetten.

Tijd om aan de slag te gaan

Wanneer u de materialen eenmaal hebt aangeschaft is het tijd om aan de slag te gaan met de kabelgoot wit. Maak de kabelgoot op maat met behulp van een ijzerzaag. Dit hulpmiddel heeft namelijk een aantal kleine tandjes, waardoor er een glad en mooi resultaat ontstaat. Wel kan de gezaagde kant een beetje ruw zijn. U kunt dit wegwerken door even te schrapen met het stanleymes. Vervolgens is het tijd om de kabelgoot wit aan de muur te bevestigen. Zit er een plakstrip aan de achterkant? Haal deze er af en hang de kabelgoot boven de plint. Haal daarna het kapje eraf en leg de kabels in de kabelgoot wit. Deze klus heeft u helemaal zelf geklaard!

Uw kabelgoten online kopen

Alle kabelgoten en benodigdheden zoals kabelboxen en kabelclips koopt u online bij Allekabels. Voor het vinden van de ideale kabelgoot wit kunt u uitstekend terecht in onze webshop. Dat geldt voor de lange stukken goot en voor de hoekstukken. Bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Ook het benodigde gereedschap krijgt u bij ons. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een kabelgoot of de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Kabelgoot

Klantenservice & Informatie