Kabels 
Overige Producten 
Account  

Powerbank - 10.000 mAh

Juist op het moment dat u uw smartphone of tablet het hardst nodig heeft, is de accu bijna leeg. Dit overkomt veel mensen. Dan is het vervelend als u op dat cruciale moment geen stopcontact of andere stroomvoorziening bij de hand heeft. De oplossing is een powerbank 10000 mAh. Altijd voldoende capaciteit bij de hand om uw smartphone of tablet weer te voorzien van een volle accu. Zo blijft u altijd en overal bereikbaar dankzij de powerbank 10000 mAh. Allekabels heeft diverse powerbanks van 10000 mAh in het assortiment. Lees meer

Andere artikelen van Powerbank

Waarom een powerbank 10000 mAh?

Powerbanks zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Een van de elementen die belangrijk zijn om op te letten is de capaciteit. De capaciteit bepaalt namelijk hoeveel en hoe vaak de powerbank een elektronisch apparaat kan opladen. Maar hoeveel capaciteit heeft u dan nodig? Dat hangt weer af van de apparatuur die u wilt opladen. In de meeste gevallen zal dit een smartphone of tablet zijn. Dan is een powerbank van 10000 mAh ideaal. De capaciteit van een smartphone-accu is gemiddeld tussen de 2000 en 3000 mAh. U kunt dan uw smartphone 2 of 3 keer opladen met een volle powerbank van 10000 mAh. Houdt altijd rekening met een energieverlies van 35% van de powerbank. Door het opladen verliest een powerbank energie en is het rendement 65%. Dus met een powerbank 10000 mAh, houdt u effectief 6500 mAh over als daadwerkelijke capaciteit.

Wanneer is een powerbank 10000 mAh handig?

Eigenlijk komt een 10000 mAh powerbank altijd van pas als u veelvuldig gebruikmaakt van uw smartphone of tablet. Als u een laptop wilt opladen met een powerbank, dan kunt u het beste een kiezen met een capaciteit die begint bij 12500 mAh. Maar hoe vaak gebruikt u uw smartphone als u onderweg bent? Meer dan u denkt. Zo gebruikt u hem waarschijnlijk om het nieuws en social media te checken, om informatie op te zoeken en eventueel een spelletje te spelen terwijl u aan het wachten bent. Voor u het weet is uw accu leeg. Daarnaast worden smartphones, mede door de kwalitatief goede camera, vaker gebruikt op festivals, vakanties en avontuurlijke reizen. Op die momenten is er ook geen stopcontact in de buurt, dus zult u het moeten hebben van een powerbank 10000 mAh. Hierdoor kunt u elk moment vastleggen per foto of video en bent u ook nog bereikbaar, zodat u eventueel kunt communiceren met het thuisfront.

Verschillende USB-aansluitingen

Als u verschillende elektronische apparaten wilt gaan opladen met uw powerbank 10000 mAh, dan zult u waarschijnlijk merken dat uw apparatuur diverse aansluitvormen heeft. Tegenwoordig is USB een gangbare aansluitvorm, maar ook hierin zitten verschillen. De meest gangbare is USB A, daarnaast micro USB en tegenwoordig ook USB C. USB C wordt de nieuwe standaard, zodat uiteindelijk alle elektronische apparatuur universeel met elkaar verbonden kunnen worden. Vaak hebben powerbanks 10000 mAh verschillende USB-aansluitingen, zodat u altijd uw apparatuur kunt opladen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u altijd nog een verloopstukje aanschaffen, zodat u bij gebrek aan juiste USB-aansluitingen alsnog de apparatuur en de powerbank 10000 mAh aan elkaar kunt koppelen. In het gunstige geval kunt u meerdere smartphones aan de powerbank 10000 mAh koppelen, zodat effectief meerdere smartphones uiteindelijk een volle accu hebben.

Tips voor een lange levensduur van een powerbank

Als u een powerbank 10000 mAh aanschaft, wilt u natuurlijk zo lang mogelijk gebruikmaken van deze powerbank. Het zou zonde zijn als hij al binnen een aantal maanden kapot is. Om te zorgen voor een powerbank 10000 mAh die op de lange termijn nog altijd op volle toeren functioneert, zijn er diverse tips. Als de powerbank 10000 mAh leeg is, laadt hem dan direct op. Laat hem niet te lang onopgeladen liggen, want dan kan hij zelfs defect raken. Gebruikt u de powerbank 10000 mAh maar sporadisch, dan is het verstandig om de powerbank elke 3 tot 6 maanden op te laden. Een powerbank zal bij een lange rustperiode zelf ontladen, waardoor hij uiteindelijk ook helemaal leeg raakt. Gebruik altijd de originele, meegeleverde kabel. Dit voorkomt dat er oververhitting kan optreden of zelfs kortsluiting als u beschadigde kabels gaat gebruiken. Tenslotte bewaart u uw powerbank 10000 mAh op een droge plek, op een constante temperatuur, weg van vochtige ruimtes.

Extra specificaties

Er zijn dus verschillende powerbanks verkrijgbaar. Ook onder de powerbank 10000 mAh zitten verschillen. Zo kunt u selecteren op vorm en afmeting. Dit is aan te raden als u de powerbank 10000 mAh veelvuldig meeneemt als u onderweg bent. Dan is een compact formaat wel aan te raden. Maar ook de laadsnelheid kan voor u van belang zijn als u ad hoc een volle accu nodig heeft voor de zwaardere taken op uw smartphone of tablet. Als u avontuurlijk bent en veel in de natuur te vinden bent, is het advies een 10000 mAh powerbank te kopen die waterbestendig is. En als u toch al een natuurmens bent, kunt u gelijk kiezen voor een powerbank 10000 mAh die zichzelf kan opladen via zonne-energie.

Uw powerbank 10000 mAh online kopen

Een powerbank 10000 mAh koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een powerbank 10000 mAh of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.


Klantenservice & Informatie