"

Powerbank kabel

Voor 22u besteld, morgen in huis
voorraad: 2.110
€ 11,49
Incl. BTW
Productcode: 1215612
250+ Vraag een offerte aanNu aanvragen
Meer informatie over dit product

Als u over een iPhone of iPad beschikt en deze wilt opladen of wilt koppelen aan een computer of laptop, dan maakt u daarvoor gebruik van de Lightning-aansluiting op uw apparaat. Deze connectie is bedoeld voor het koppelen van Apple-apparaten met een computer en voor het opladen van de accu van uw smartphone of tablet. De stekker is door Apple speciaal ontworpen voor de eigen apparaten die het ontwikkelt. Deze Lightning- naar USB-kabel van 1 meter is een product geproduceerd door Goobay, en dus niet origineel van Apple. Om deze kabel te kunnen produceren beschikt Goobay over een Apple-MFI licentie.

Technische eigenschappen

De datakabel heeft een lengte van 1 meter en kan worden gebruikt voor het koppelen van een iPhone of een iPad met een computer of laptop. Ook kan het product gebruikt worden voor het opladen van de accu. Dit kan aan een USB-aansluiting of in een stopcontact met behulp van een adapter. Deze adapter is los te koop en wordt vaak meegeleverd met de tablet of smartphone. De Goobay Lightning- naar USB-kabel heeft aan de ene zijde een USB-A-male aansluiting die gebruikt kan worden voor het koppelen met een adapter voor in een stopcontact of het koppelen met een USB-aansluiting op de computer.

Overige specificaties

Aan het andere einde van de kabel zit een Lightning-male stekker die bedoeld is voor het koppelen met uw device. De kabel beschikt over een dubbele afscherming en de kern wordt beschermd door een mantel van zwart pvc. Deze datakabel maakt gebruik van versie 2.0, wat geschikt is voor het overdragen van data met een snelheid tot 450 Mbit per seconde. Dit is dus de maximale snelheid die kan worden gehaald als de kabel verbonden is met een computer om gegevens en bestanden over te zetten.

Typen apparaten

Dit product is alleen geschikt voor het gebruik op Apple-producten die voorzien zijn van een Lightning-aansluiting. De apparaten waarvoor deze datakabel geschikt is zijn de iPhone 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, SE, X, XR, Xs, Xs MAX, de iPod Nano 7G en Touch 5G, de iPad (2017), (2018), 4, Air, Air 2, Mini, Mini 2 Retina, Mini 3, Mini 4, Pro 10.5, Pro 12.9 en Pro 9.7.• De Goobay USB Lightning-oplaadkabel biedt een snelle gegevensoverdracht tot 480 Mbit/s.
• De USB-A naar Lightning kabel voor optimale en snelle synchronisatie, dataoverdracht en opladen.
• De oplaadkabel met Apple Lightning-stekker laadt alle iOS-apparaten op, zoals Apple iPhone-, iPad-, iPod- of AirPod-modellen (Apple MFi-certificering).
• De flexibele USB-Lightning-kabel van 0,5 m is extra kort om kleinere afstanden te overbruggen, bijvoorbeeld in een auto of vrachtwagen.
• Ook bij gebruik van beschermhoesjes passen de stekkers van de USB-A 2.0 oplaadkabel perfect.
• De knikbescherming op beide stekkers van de Apple laadkabel zorgt voor een lange levensduur.

Specificaties

Aansluiting 1Lightning male
Aansluiting 2USB A male
Lengte1 meter
MerkGoobay
TypeMFi gelicenseerd door Apple
Productcode: 1215612
Andere producten in deze categorie
Powerbank
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 27,99
USB oplader
  • Kleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 7,39
USB C naar USB A kabel
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 2,29