Draadloze deurbel

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 150 meter
   
Merk: Perel - EDMTW,
Extra: Extra beldrukker,
Aantal melodieën: 32,
Voeding beldrukker: 1 x CR2032-batterij (meegeleverd),
Voeding ontvanger: 1 x AA-batterij (excl.),
Bereik (in open veld): 150 meter.
Productcode: 1531330
voorraad: 119
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 17,99Aantal 10-49: € 17,36Aantal 50-249: € 15,83Aantal 250+: € 14,39
€ 17,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1531330
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 17,99
Meer informatie over dit product

Deze Perel draadloze deurbel met extra beldrukker is ideaal te gebruiken voor bedrijven: zo kan de eerste beldrukker bij de buitendeur worden opgehangen en de tweede belknop binnen naast de voordeur. Handig voor in gebouwen waar meerdere bedrijven gevestigd zijn. Maar ook thuis kunt u deze mooie ontvanger met twee beldrukkers prima gebruiken. Zo kunt u de extra belknop als reserve achter de hand houden. De ontvanger en beldrukkers zijn gemaakt van robuust, witgekleurd kunststof. Het ontvangstapparaatje werkt op drie AA-batterijtjes (1.5 V). Let op: deze zijn niet meegeleverd. De beldrukker werkt op een CR2032-batterij (inclusief).

Eenvoudige montage

De Perel draadloze deurbel met extra beldrukker kunt u eenvoudig zelf thuis monteren. Omdat dit deurbelsysteem draadloos is, hoeft u geen draden te trekken en komt hier geen ingewikkeld gereedschap aan te pas. Zodra alle apparaatjes zijn voorzien van de juiste batterijen en de belknop stevig hangt, kunt u deze direct in gebruik nemen. U kunt uit 32 verschillende melodieën kiezen als belgeluid. Geen schel of monotoon geluid die u en uw collega’s van uw werk houden of uw concentratie verstoren. De ontvanger heeft een bereik van ruim 150 meter. Uiteraard vormen muren of plafonds obstakels, waardoor het bereik binnen of buiten gebouwen iets minder kan zijn dan in een open veld.

Beschermingsgraad

De beldrukkers van deze deurbelmodule hebben de volgende beschermingsgraad: IP 44 (IP staat voor Ingress Protection). Dit betekent dat de drukkers stof- en waterdicht zijn en beschermd zijn tegen aanraking van middelgrote voorwerpen (zoals gereedschap). U kunt de drukkers dus veilig buiten naast de deur ophangen. Bent u bang dat het apparaatje zal storen met het deurbelsysteem van uw buren? Doordat u bij dit slimme apparaatje zelflerende codes kunt instellen, zal dit niet snel gebeuren. Bovendien is deze deurbelmodule na een verhuizing dankzij deze handige codes zo opnieuw geïnstalleerd.

• draadloos: ja
• bereik: 150 m (in open veld)
• zelflerend: ja
• aantal melodieën: 32
• IP-norm (drukknop): IP44

voeding:
o drukknop: 1 x CR2032 (meegelev.)
o ontvanger: 3 x 1.5 V AA (niet meegelev.)

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie