Kabels 
Overige Producten 
Account  

USB C Kabel - Laptop lader

Een laptop van voeding voorzien kan met een speciale lader. In tegenstelling tot bijvoorbeeld uw smartphone en tablet heeft een laptop namelijk een hogere laadspanning nodig. Welke USB-C-laptop lader kunt u het beste kiezen? Lees meer

Andere artikelen van USB C Kabel

Laadspanning en vermogen

Voor het laden van uw smartphone en uw tablet gebruikt u vaak 3 ampère bij 5 volt, dat komt overeen met 15 watt. Als u ook uw laptop wilt voeden, heeft u hogere laadspanningen nodig. Een USB-C-laptop lader biedt spanningen van 5 tot 20 volt en een vermogen tot bijvoorbeeld 85 watt.

Aantal aansluitingen

Gestreefd wordt naar zo min mogelijk opladers, dit vanuit het oogpunt van duurzaamheid. Het is ook gewoon handig om een enkele oplader voor meerdere apparaten te kunnen gebruiken. Ons assortiment USB-C-laptop lader beschikt dan over types met meerdere aansluitingen. Denk aan USB Type-A 5 V-connectoren voor smartphones.

Geschikt voor alle laptops

Beschikt de USB-C-laptop lader over power delivery, dan communiceert de lader met de laptop om het beste laadprofiel te gebruiken. De juiste hoeveelheid stroom wordt hierbij bepaald aan de hand van interne Power Delivery profielen. Het overbelasten van een apparaat is dus met USB-C niet mogelijk. Ook worden diverse laders geleverd met verschillende DC-adapters om zoveel mogelijk types mobiele apparaten te kunnen aansluiten.


Klantenservice & Informatie