Draadloze muis - BlueTrack

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Microsoft - 4000,
Sensor: BlueTrack,
DPI: 1.000,
Aantal knoppen: 4,
Voeding: 1x AA-batterij (incl.).
Productcode: 1704591
€ 34,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1704591
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 34,99Aantal 10-49: € 33,77Aantal 50-249: € 30,79Aantal 250+: € 27,99
Meer informatie over dit product

De Microsoft 4000 draadloze muis is uitgerust met de innovatieve BlueTrack-technologie van Microsoft. Hierbij wordt de precisie van de laser gecombineerd met optische kracht om zo een uitzonderlijke cursorcontrole mogelijk te maken. Deze controle werkt op bijna iedere ondergrond. De 2,4 GHz-verbinding brengt daarnaast een draadloze connectie tot stand waarbij het muiselement en de ontvangstunit tot wel 10 meter nog in contact staan met elkaar. Dit product heeft een sensorresolutie van 1000 DPI waarbij de sampling rate van 10.000 frames per second voor extra nauwkeurigheid zorgt. Deze computermuis is met zowel de linker- als de rechterhand te besturen en dus ideaal voor het hele gezin.

Altijd werken met uw eigen materiaal

De Microsoft 4000 draadloze muis is geliefd onder digital nomads en freelancers die via hun laptop werken. De ultra compacte nano-ontvanger hoeft maar één keer in de USB-poort van uw notebook aangesloten te worden waarna de ontvanger en de muisunit altijd met elkaar in contact staan. Het is daarnaast ook mogelijk om de ontvangunit op andere notebooks of computers aan te sluiten. Zelfs wanneer u een dag op kantoor zit en via de werkcomputer werkt kunt u dus gebruik maken van uw eigen randapparatuur. Het ontwerp van deze versie is ervoor gemaakt om eenvoudig in uw tas te vervoerd te worden. Wanneer u het ontvanger-element uit uw notebook haalt kunt u de USB-ontvanger in de muis steken zodat u de mini-ontvanger niet uit het oog verliest.

Modern scrolwiel met zoom

Deze geavanceerde computercursor heeft een 4-weg scrolwiel met ingebouwde zoomfunctie. Vier vrij toewijsbare toetsen geven u vele opties en mogelijkheden om het apparaat volledig op uw persoonlijke manier te gebruiken. Deze draagbare laptop-muis werkt op een AA penlite batterij. Deze batterij wordt meegeleverd wanneer u de muiskit ontvangt. Wanneer de AA-batterij bijna op is wordt u gewaarschuwd door middel van een LED-indicatielampje. Zo voorkomt u dat u op een dag met een lege muis komt te zitten en uw werk onverwacht moet onderbreken.

Specificaties

MerkMicrosoft - 4000
SensorBlueTrack
DPI1.000
Aantal knoppen4
Voeding1x AA-batterij (incl.)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie