Ergonomische muis - Optisch

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Delock,
Geschikt voor: Rechtshandig,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 800,
Aantal knoppen: 5,
Kabellengte: 1.8 meter.
Productcode: 2304624
voorraad: 694
€ 14,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2304624
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 14,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 14,99
Meer informatie over dit product

Voor mensen die problemen hebben met het bewegen van een standaard muis, omdat zij last hebben van hun hand of pols, is de ergonomische muis verticaal Delock in het assortiment van onze webshop te vinden. Dit is een ergonomisch vormgegeven verticaal apparaat dat het mogelijk maakt om uw hand in een zo natuurlijk mogelijke positie te houden tijdens het gebruik. Ondanks de afwijkende vorm en manier waarop u het accessoire gebruikt, heeft u wel gewoon de beschikking over vier knoppen en een scrolwiel zoals u dit bij iedere andere standaard muis zou hebben. De eigenschap is een grote meerwaarde voor mensen die lange tijd achter de computer zitten te werken en daarom preventief maatregelen tegen RSI willen nemen of mensen die nu al last hebben van een pols- of handblessure.

Verticale ergonomische vorm

De ergonomische muis verticaal Delock heeft geen over-de-top-specificaties die ervoor zorgen dat u met ultieme precisie de cursor over uw computerscherm kunt bewegen. Gezien de lage prijs van de accessoire kunt u dit natuurlijk ook niet verwachten. De eigenschap die mensen doet besluiten om juist dit product te kiezen is de verticale ergonomische vorm. De vormgeving stelt u in staat om uw computer te gebruiken terwijl u uw hand en pols in de meest natuurlijke positie kunt houden. Mensen die last hebben van RSI, of deze blessure preventief willen voorkomen, hebben veel baat bij de ergonomische vorm.

Optische muissensor

Uw bewegingen worden geregistreerd door een optische muissensor. De sensor heeft een gevoeligheid van 800 dpi, oftewel dots per inch. Dit is zeker niet de meest nauwkeurige en snelle sensor van alle muizen in het assortiment van onze webshop, maar een optische sensor die de allersnelste bewegingen kan registreren heeft u echter ook niet nodig als u een ergonomisch model wilt gebruiken. Het is dan namelijk waarschijnlijker dat u langzame bewegingen met uw hand zult maken en in dat geval is een dpi van 800 meer dan voldoende. Bovendien komt een simpele sensor met een lage dpi ook de prijs ten goede.

Gebruik van dit product

Als u nog nooit eerder een verticaal ergonomisch model heeft gebruikt, dan zult u normaliter even moeten wennen aan het gebruik van dit model. De positie van uw hand is natuurlijk totaal anders dan bij het gebruik van een model met standaard vorm. Toch zal het niet lang duren voordat u hieraan gewend bent. De vier knoppen bedient u namelijk gewoon met dezelfde vingers. De houding bij gebruik is te vergelijken met iemand de hand schudden. Met uw wijs- en middelvinger kunt u in deze positie de linker- en rechtermuisknop bedienen en in het midden van deze twee knoppen vindt u het scrolwiel. Aan de andere kant van de body zitten twee knoppen die u met uw duim kunt bedienen.

Specificaties

MerkDelock
Geschikt voorRechtshandig
SensorOptisch
DPItot 800
Aantal knoppen5
Kabellengte1.8 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie