Trackball muis - Optisch

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Kensington - Orbit,
Geschikt voor: Links- en Rechtshandig,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.500,
Aantal knoppen: 2,
Kabellengte: 1.8 meter.
Productcode: 1249504
voorraad: 1
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 39,99
€ 39,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1249504
Meer informatie over dit product

Als u aan een klein of volgepakt bureau werkt, dan is het vaak lastig om een gewone computermuis te gebruiken. Deze moet u natuurlijk over het bureau bewegen om de cursor op uw beeldscherm te richten waar u deze wilt hebben. Indien u weinig ruimte heeft dan betekent dit dat u constant de muis moet optillen. Een trackball-muis is de oplossing voor dit probleem. Hiermee laat u namelijk de cursor bewegen door met uw duim of vingers over een bol te bewegen. Het apparaat zelf blijft op een vaste plek staan. De trackball muis optisch Kensington Orbit is een budgetmodel, maar biedt toch een uitstekende kwaliteit. Als u dit type product een keer wilt uitproberen dan is dit model dus een uitstekende keuze.

40 mm trackball

De trackball muis optisch Kensington Orbit is voorzien van een zilver-zwarte bal van 40 mm. De oppervlakte daarvan is volledig egaal waardoor u deze makkelijk kunt laten rollen en bewegingen zeer nauwkeurig worden geregistreerd. Bij de bediening legt u uw vingers er bovenop en vervolgens beweegt u uw hand in de richting waar u ook de muiscursor heen wilt bewegen. Met deze bewegingen zal de bal rollen en dit wordt waargenomen door een optische sensor van 1500 dpi. Met de gratis te downloaden TrackballWorks software van Kensington kunt u de bewegingssnelheid van de cursor en de functies van de twee knoppen aan weerszijde van de bal instellen.

Links- en rechtshandig

Vanwege het design en de bediening met de vinger is de Kensington Orbit links- en rechtshandig te gebruiken. Een dergelijke muis kan daarom ideaal zijn voor computers waar zowel links- als rechtshandige mensen aan werken. Met de eerder genoemde TrackballWorks software is de functionaliteit van de linker- en rechtermuisknop eenvoudig aan te passen. U kunt daardoor snel de functies van de twee knoppen omwisselen als u het apparaat met uw linkerhand wilt gebruiken. Standaard zit op dit model een gedeelte waar uw pols op rust. De plaatsing in het midden maakt dit mogelijk voor zowel uw linker- als rechterhand.

TrackballWorks software

Kensington maakt enkele van de beste trackball muizen die op dit moment verkrijgbaar zijn. Gebruikers kunnen vanaf de website van de fabrikant gratis de bovengenoemde software downloaden. Deze software stelt u in staat om op een makkelijke manier enkele instellingen naar uw persoonlijke voorkeur aan te passen. Zo kunt u onder andere instellen wat er gebeurt als u de twee knoppen aanklikt. Ook kunt u de bewegingssnelheid van de cursor in relatie tot het rollen van de bal instellen. U kunt bijvoorbeeld voor een instelling kiezen waarbij een kleine beweging van uw vinger de cursor al over het gehele scherm beweegt.

Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie