Draadloze muis - Optisch

Merk: Logitech - M220,
Sensor: Optisch,
DPI: 1.000,
Aantal knoppen: 3,
Voeding: 1x AA-batterij (incl.).
Productcode: 1420485

100
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 27,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1420485
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 27,99
Meer informatie over dit product

Met de Logitech M220 Silent draadloze muis zwart werkt u rustig door zonder uw familieleden of huisgenoten te storen. Stille muizen maken geen klikgeluid terwijl u zelf wel het vertrouwde klikgevoel ervaart. De Logitech M220 Silent draadloze muis zwart is tot 90% stiller dan normale muizen. De voetjes van de computermuis bestaan uit een speciaal materiaal en het scrolwieltje is van rubber gemaakt waardoor u geruisloos kunt scrollen. Deze geluidloze computermuis werkt via een optische sensor. Deze notebookmuis is compatibel met de volgende bestuurssystemen: Windows 10 of later, Windows 8, RT, en Windows 7, Mac OS X 10.5 of later, Chrome OS en Linux Kernel 2.6+2.

Betrouwbare 2.4GHz-verbinding

Dit product heeft een nano-ontvanger achter het batterijklepje zitten. Door middel van Logitech Advanced Optical Tracking maakt deze plug-and-forget ontvanger een betrouwbare verbinding tot op 10 meter afstand mogelijk. Deze versie is uitgerust met de optische tracking technologie van Logitech met als resultaat nauwkeurige bewegingen op verschillende oppervlaktes zoals een houten bureau of een mooie muismat. Deze mobiele notebookmuis heeft een standaard DPI van 1000 dots per inch. Naast de draadloze verbinding kunt u deze uitvoering ook gebruiken via een USB-poort.

Comfortabel werken op de computer

Deze compacte computermuis heeft afmetingen van 99 x 60 x 39 millimeter en weegt slechts 75,2 gram. Dit mobiele formaat maakt de laptopmuis uitermate geschikt om mee te nemen. Deze versie heeft een symmetrisch design. De drie knoppen (inclusief scrolwiel waarmee u ook kunt midden klikken) zijn gemakkelijk te bedienen en in te stellen op uw eigen hand. Zowel linkshandigen en rechtshandigen kunnen navigeren met dit universele product. De notebookmuis werkt op een AA-batterij, deze is meegeleverd en heeft een levensduur van maar liefst 18 maanden. De computermuis is voorzien van een aan- en uitschakelaar en een slaapstand.

Specificaties

MerkLogitech - M220
SensorOptisch
DPI1.000
Aantal knoppen3
Voeding1x AA-batterij (incl.)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie