Ergonomische muis - Optisch

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Delock,
Geschikt voor: Rechtshandig,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 800,
Aantal knoppen: 5.
Productcode: 2304625
voorraad: 625
€ 19,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2304625
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 19,99
Meer informatie over dit product

Als de beweeglijkheid van uw hand of pols is belemmerd door een blessure zoals RSI, dan kunt u met de ergonomische muis verticaal draadloos Delock toch een computer bedienen. Dit product heeft een ergonomische vorm die u in staat stelt het te gebruiken terwijl uw hand rechtop staat. De hand of pols hoeft u niet te draaien en ook de vingers kunt u in een natuurlijke positie houden tijdens de bediening. Hierdoor staat er zo min mogelijk spanning op uw hand, pols en vingers. Ideaal voor mensen die last hebben van RSI of deze aandoening preventief willen voorkomen. Dit model van het merk Delock is draadloos te gebruiken, heeft een optische sensor met een gevoeligheid tot 1000 dpi en is bedoeld voor rechtshandige mensen.

Draadloos

De ergonomische muis verticaal draadloos Delock functioneert niet door middel van een een kabel die verbonden moet zijn met een USB-poort van uw computer. In plaats daarvan wordt het accessoire geleverd met een nano-USB-ontvanger. Deze piepkleine ontvanger maakt een draadloze connectie met het apparaat, weegt niet meer dan 2 gram en steekt slechts een halve centimeter uit een vrije USB-poort. Dit geeft u alle vrijheid om te bewegen, zonder dat u enige belemmering ondervindt van draden. De bandbreedte waarvan gebruikgemaakt wordt is 2,4 GHz en hiermee is het bereik maximaal 10 meter.

Gebruiksduur

Indien u een draadloos model gebruikt, dan wilt u natuurlijk ook graag informatie over de maximale gebruiksduur van het apparaat weten. U wilt immers niet tijdens het uitvoeren van een belangrijke taak op uw computer opeens met een niet werkende muis geconfronteerd worden. Vooral bij dit product is dit belangrijk, want u krijgt hierbij geen docking station of adapter waarmee u de batterij kunt opladen op momenten dat deze niet gebruikt wordt. Wel heeft u de mogelijkheid om drie verschillende energiebesparende modi te selecteren. U kunt hierdoor de gebruiksduur nog enkele uren verlengen als de batterij leeg begint te raken. Bij dit product wordt een AA-batterij meegeleverd. Slim is echter wel om een extra batterij bij de hand te houden.

Plug ‘n play

Handig voor gebruikers die niet veel verstand van computers hebben is dat dit product een zogenaamd plug ‘n play model is. U hoeft dus niet eerst allerlei software of drivers te installeren voordat u het accessoire kunt gebruiken. Het is slechts een kwestie van de nano-ontvanger in een vrije USB-poort pluggen en zorgen dat er een opgeladen batterij in de muis zit. U zet dan simpelweg het accessoire aan en het is direct klaar voor gebruik. De computer zal de muis automatisch herkennen. De functionaliteit van de vier knoppen en het scrolwiel zijn daarmee ook direct op de standaardfuncties afgestemd.

Specificaties

MerkDelock
Geschikt voorRechtshandig
SensorOptisch
DPItot 800
Aantal knoppen5
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie