Trackball muis - Optisch

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Kensington - Orbit,
Geschikt voor: Links- en Rechtshandig,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.500,
Aantal knoppen: 2,
Kabellengte: 1.8 meter.
Productcode: 1227248
€ 49,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1227248
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 49,99
Meer informatie over dit product

De trackball muis optisch Kensington Orbit met scrollring stelt u in staat tot het verminderen van RSI-klachten, uw computer met meer precisie te bedienen en ruimte te besparen op uw bureau. Het zijn enkele van de voordelen die mensen doen besluiten om van een standaard muis over te stappen op een trackballversie. Indien u ook overweegt om de overstap te maken, dan is het Orbit-model van Kensington een uitstekende keuze. Als u nog twijfelt dan voelt u zich misschien gesterkt in uw keuze bij het horen van het feit dat de meeste mensen die de switch maken binnen een week gewend zijn aan de nieuwe bediening. Daarbij komt ook nog dat een overgrote meerderheid zegt nooit meer terug te gaan naar een traditioneel model.

Voordelen

Er zijn diverse redenen waarom u zou kunnen overwegen om de trackball muis optisch Kensington Orbit met scrollring te kopen. Misschien helpt het om een keuze te maken als we u eerst meer vertellen over de voordelen van een trackball: dit is een speciaal soort muis waarmee u de cursor op uw scherm laat bewegen door met uw vingers de blauwe bal van 4 centimeter in doorsnee laat rollen. Door deze manier van bedienen zijn er veel minder bewegingen van de pols nodig en dit helpt het voorkomen van RSI-klachten. Een ander voordeel is dat een trackball uw veel meer precisie geeft om de cursor waar u dit wilt op uw beeldscherm te krijgen. Daarnaast heeft u ook nog eens minder ruimte op uw bureau nodig doordat dit apparaat niet bewogen hoeft te worden, maar gewoon op een plek kan blijven staan.

Met scrollring

Nu u weet wat de voordelen van een trackballmodel zijn, wil u uiteraard ook graag weten waarom dit specifieke model met scrolring een goede keuze is. Laten we vooropstellen dat het merk Kensington een voorloper is op het gebied van trackballs en producten van een uitstekende kwaliteit levert. Wat dit specifieke model zo bijzonder maakt is de scrollring: om de blauwe bal zit een ring met een grof profiel waarmee u over een internetpagina of door een folder met bestanden kunt scrollen. De bewegingen van de bal worden nauwkeurig geregistreerd via een optische lasersensor van 1500 dpi.

Afneembare polssteun

Het Orbit-model trackball muis van Kensington wordt geleverd met een afneembare polssteun. U kunt ervoor kiezen om deze steun te bevestigen op het middelste uitstekende deel. De accessoire is voorzien van zachte kussens en biedt een perfecte ondersteuning van de pols tijdens het werken. Hierdoor zal de kans op RSI-klachten nog verder afnemen en kunt u met nog meer comfort uw computer bedienen. Indien u deze versie met trackball koopt omdat u slechts beperkte ruimte op uw bureau beschikbaar heeft, dan kunt u er ook voor kiezen om de polssteun niet te gebruiken en deze gewoon in de doos te laten zitten.

Specificaties

MerkKensington - Orbit
Geschikt voorLinks- en Rechtshandig
SensorOptisch
DPItot 1.500
Aantal knoppen2
Kabellengte1.8 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie