Draadloze muis - Optisch

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Logitech - M185R,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.000,
Aantal knoppen: 3,
Voeding: 1x AA-batterij (excl.).
Productcode: 1165347
voorraad: 55
€ 19,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1165347
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 19,99
Meer informatie over dit product

De Logitech M185R draadloze optische muis zwart met rood is voorzien van een compacte Nano USB ontvanger die u in de USB aansluiting van uw computer of laptop kunt plaatsen. De ontvanger is zo klein, dat u deze kunt laten zitten ook als u op pad gaat. Het apparaat is ergonomisch ontworpen en ligt prettig in de hand. Zo kunt u ongestoord lange dagen maken achter uw computer zonder last te krijgen van lichamelijke klachten.

Eigenschappen

Dit apparaat maakt gebruik van een optische sensor die het mogelijk maakt om het op alle vlakke ondergronden te gebruiken. Zo hoeft u ook geen gebruik te maken van een muismat. De optische sensor van de Logitech M185R draadloze optische muis zwart met rood heeft een resolutie van maximaal 1000 DPI. DPI staat voor Dots Per Inch en geeft de gevoeligheid aan. Het apparaat weegt 75 gram, heeft een lengte van 99 millimeter, een breedte van 60 millimeter en een hoogte van 39 millimeter. De USB Nano ontvanger weegt slechts 1,8 gram. Deze heeft een afmeting van 14,4 millimeter, bij 18,7 millimeter, bij 6,1 millimeter. Dit is inclusief de USB stekker die aan de ontvanger vast zit.

Overige eigenschappen

Voor het gebruik moet er een AA batterij in het apparaat geplaatst worden. Deze voorziet de Logitech M185R draadloze optische muis zwart met rood van voeding. Deze batterij wordt niet met het product meegeleverd. De levensduur van de batterij is 1 jaar en de hardware garantie die u bij dit product krijgt is 3 jaar. Het apparaat is symmetrisch en kan ingesteld worden voor linkshandig of rechtshandig gebruik. Hiervoor kunt u op de computer de instellingen van de linker- en de rechtermuisknop verwisselen. De middelste knop is een scrolknop.

Extra informatie

Gebruikmaken van de muis kan zeer eenvoudig. Hiervoor plaatst u de USB Nano ontvanger in een vrije USB aansluiting van uw laptop of computer. Als uw computer beschikt over Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Mac OS X 10.5 of hoger, Chrome OS of Linux Kernel 2.6+ of hoger, dan zal de muis automatisch door de computer herkend worden en klaargemaakt worden voor gebruik. U hoeft dus geen software te installeren voordat u gebruik wilt maken van de muis. De afstand die u maximaal kunt hebben tot de USB Nano ontvanger is 10 meter.

Specificaties

MerkLogitech - M185R
SensorOptisch
DPItot 1.000
Aantal knoppen3
Voeding1x AA-batterij (excl.)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie