Draadloze deurbel

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Grothe - MISTRAL 200M,
Aantal melodieën: 17,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding beldrukker: V23GA batterij (incl.),
Voeding ontvanger: 4 x C-batterij (excl.),
Bereik (in open veld): 500 meter.
Productcode: 1415658
voorraad: 4
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 84,99
€ 84,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1415658
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 84,99
Meer informatie over dit product

De Grothe Funkgong Mistral 200 draadloze deurbel zilver is gemaakt van kunststof en heeft een bereik van 500 meter in open veld (zendfrequentie is 868 MHz). Deze strak vormgegeven zilveren deurbelset bestaat uit een draadloze beldrukker en een eveneens draadloze ontvanger. De afmetingen van de beldrukker zijn 50 x 115 x 38 mm en van de ontvanger zijn deze 100 x 36 x 17 mm. De voeding van de beldrukker is een V23GA batterij die meegeleverd wordt bij de set en de ontvanger is geschikt voor 4x C-batterijen die niet inbegrepen zijn. Door deze praktische deurbel te installeren bij uw woning hoort u altijd wanneer er iemand voor de deur staat. Ideaal als u een grote tuin heeft of u even bij de buren op de koffie bent. Het maakt niet uit waar u zich bevindt, want met de handige ontvangstunit in de buurt mist u nooit meer een bezoeker of postbezorger aan de deur.

Regelbaar volume

Het ontvangstapparaat van dit systeem heeft een geluidssterkte van maximaal 84 dB en bevat een handige traploze volumeregelaar. Wanneer u geconcentreerd aan het werk wilt gaan en niet wilt opschrikken van een hard belgeluid, zet u het volume eenvoudig iets lager. Of als de baby zijn middagslaapje doet is het erg handig voor u om het volume ietwat te minderen. Wilt u juist de draadloze deurbel goed kunnen horen wanneer u aan het verbouwen bent of een feest geeft met al de nodige mensen over de vloer? Plaats het volume wat hoger en mis niemand.

Aantal melodieën

Tevens heeft u de keuze uit maar liefst 17 verschillende deurbel-melodieën op de Grothe Funkgong Mistral 200 draadloze deurbel zilver. Zodoende kunt u ruimschoots afwisselen en altijd het geluid kiezen dat bij u past. De waterdichte beldrukker is voorzien van naamplaatje en led-controlelampje wanneer de bel wordt ingedrukt. Daarnaast is het mogelijk om tot 20 beldrukkers te koppelen aan de Grothe ontvanger, waarvan 17 met een eigen beltoon kunnen worden ingesteld. Zodat u weet vanaf welke beldrukker wordt aangebeld. De Grothe Funkgong Mistral 200 is ook verkrijgbaar in de kleur wit.

Specificaties

MerkGrothe - MISTRAL 200M
Aantal melodieën17
Zendfrequentie868 MHz
Voeding beldrukkerV23GA batterij (incl.)
Voeding ontvanger4 x C-batterij (excl.)
Bereik (in open veld)500 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie