Tulp splitter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Type: Analoog - enkel afgeschermd,
Aansluiting 1: Tulp male,
Aansluiting 2: 2x Tulp female,
Verpakt per stuk.
Productcode: 1674
voorraad: 1.653
€ 0,79 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1674
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 0,79Aantal 10-49: € 0,76Aantal 50-249: € 0,70Aantal 250+: € 0,63
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 0,79
Meer informatie over dit product

Om apparaten zoals een televisie of een geluidsinstallatie met elkaar te verbinden wordt er vaak gebruikgemaakt van een tulpaansluiting. Door middel van tulpstekkers is het mogelijk om een audiosignaal door te geven in de beste kwaliteit. Veel apparaten zoals televisies, radio’s, versterkers, home cinema sets en geluidsinstallaties hebben dan ook de beschikking over dergelijke aansluitingen. Vaak zijn er op dergelijke apparaten twee aansluitingen voor een tulpstekker te vinden om het geluid in stereo door te kunnen geven. Wilt u twee kabels aansluiten op 1 aansluiting, dan kan dat met de Valueline AC-016 tulp verloopstekker.

Technische eigenschappen

Deze Valueline AC-016 tulp verloopstekker is voorzien van een mannelijke tulpstekker, of RCA-stekker, aan de ene kant die op de aansluiting kan worden geplaatst. De verloopstekker zorgt er dan voor dat het geluidssignaal dat vanuit de installatie komt wordt verdeeld naar twee aansluitingen. Dit zijn de twee female RCA-aansluitingen aan de andere kant van de splitter. Op deze aansluitingen kunnen de tulpstekkers worden geplaatst die verbonden zijn met de apparaten voor de ontvangst van het geluidssignaal. Hiermee wordt het bijvoorbeeld mogelijk om twee luidsprekers te koppelen aan één uitgang voor audio. Dit product wordt verkocht per stuk en is ook per stuk verpakt.

Overige eigenschappen

Het signaal dat met deze Valueline AC-016 tulp verloopstekker kan worden doorgegeven is analoog. De splitter is voorzien van een behuizing die gemaakt is van kunststof en biedt een enkele afscherming voor het signaal. De connectoren van de male tulpstekker en de female tulpaansluitingen zijn niet verguld. Dit product is direct klaar voor gebruik en kan eenvoudig worden geïnstalleerd. Hiervoor hoeft de male tulpstekker enkel in de RCA-aansluiting van het apparaat dat het signaal verstuurt te worden geplaatst en kunnen vervolgens de tulpstekkers van de apparaten voor de ontvangst van het geluid op de female tulppoorten van de verloopstekker worden geplaatst.

Extra informatie

Doordat het signaal dat wordt doorgegeven in tweeën wordt gesplitst, is de kans aanwezig dat de kwaliteit van het audiosignaal beïnvloed wordt. Deze splitter is alleen geschikt voor het splitsen van een audiosignaal vanaf een tulpaansluiting naar twee tulpaansluitingen voor de ontvangst. Het is niet mogelijk om een signaal vanaf de twee aansluitingen in de richting van de stekker te verzenden. Het audiosignaal dat met dit product kan worden doorgegeven is een analoog audiosignaal. Voor het verlengen van een kabel of het versterken van een signaal is dit product niet geschikt.

Specificaties

TypeAnaloog - enkel afgeschermd
Aansluiting 1Tulp male
Aansluiting 22x Tulp female
Verpakt per stuk
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie