Tulp kabel - 1.5 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Type: Analoog - dubbel afgeschermd,
Aansluiting 1: 2x Tulp male,
Aansluiting 2: 2x Tulp male,
Verguld: Ja,
1.5 meter.
Productcode: 1052566
voorraad: 3.119
€ 2,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1052566
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 2,99Aantal 10-49: € 2,89Aantal 50-249: € 2,63Aantal 250+: € 2,39
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 2,99
Meer informatie over dit product

Veel audioapparaten maken gebruik van tulpkabels voor de aansluiting. Een tulpaansluiting, ook wel RCA of een cinch genoemd, vindt u voornamelijk op geluidsinstallaties, stereo’s, versterkers, televisies en home cinema sets. Het aansluiten van apparatuur vindt dan ook plaats met een tulpkabel zoals de Goobay AVK 132-150 van 1.5 meter. Met dit snoer wordt de audio vanaf een verzendend apparaat verstuurd naar een ontvangend apparaat dat het geluid ten gehore kan brengen. Deze kabel van Goobay is van hoge kwaliteit en gemaakt van het beste materiaal om te zorgen voor de beste kwaliteit audio.

Technische eigenschappen

De Goobay AVK 132-150 tulpkabel 1.5 meter is aan beide kanten voorzien van 2 male tulpstekkers. Deze stekkers zijn voorzien van vergulde connectoren. Hierdoor wordt de kwaliteit van de verbinding die bij aansluiting wordt gelegd bevorderd. De kabel heeft een lengte van 1,5 meter en een diameter van 4,8 millimeter. De kern van dit snoer is gemaakt van koper en wordt beschermd tegen signalen en straling door een dubbele afscherming. Het geheel van de kern en de dubbele afscherming wordt tegen andere invloeden beschermd door een mantel die gemaakt is van zwart PVC.

Overige eigenschappen

Dit product is bedoeld voor het verzenden van een analoog audiosignaal. De RCA-stekkers die aan beide uiteinden gemonteerd zitten, zijn gelijk aan elkaar. Het maakt dus niet uit op welke manier de kabel op de tulpaansluitingen wordt geplaatst. De lengte van het product is 1,5 meter en maakt het daarom vooral geschikt om apparaten met elkaar te verbinden die relatief dicht bij elkaar staan. Als u op zoek bent naar een grotere lengte, dan kunt u die ook aanschaffen via deze website van hetzelfde merk en type.

Extra informatie

Let er bij de aanschaf van dit product op dat de apparaten die u wilt aansluiten allebei over aansluitingen voor tulpstekkers beschikken. De hoge kwaliteit van deze kabel, die wordt gerealiseerd door de koperen kern en de vergulde tulpstekkers, biedt de mogelijkheid om audio van de beste kwaliteit te verzenden en te beluisteren. Vanwege de dubbele afscherming is de kans op onderbrekingen of ruis op het signaal zeer klein, voor ongestoord luisterplezier. Deze tulpkabel is niet alleen ideaal voor het aansluiten van uw apparatuur, de prijs van het product is ook nog eens zeer aantrekkelijk!

Specificaties

TypeAnaloog - dubbel afgeschermd
Aansluiting 12x Tulp male
Aansluiting 22x Tulp male
VerguldJa
1.5 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie