Tulp koppelstuk

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Type: Analoog - enkel afgeschermd,
Aansluiting 1: 2x Tulp female,
Aansluiting 2: 2x Tulp female,
Verpakt per stuk.
Productcode: 1675
voorraad: 1.780
€ 0,79 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1675
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 0,79Aantal 10-49: € 0,76Aantal 50-249: € 0,70Aantal 250+: € 0,63
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 0,79
Meer informatie over dit product

Audioapparatuur kan worden aangesloten met verschillende soorten kabels. De meest gebruikte manier om audio apparatuur met elkaar te verbinden is door middel van RCA-stekkers. RCA-stekkers staan ook bekend als tulpstekkers. Als de apparaten die u met elkaar wilt verbinden ver van elkaar afstaan en u maakt gebruik van twee tulpkabels, dan kunnen deze met elkaar worden verbonden door middel van het Valueline A181 tulpkoppelstuk. Dit zorgt ervoor dat de audiokabels aan elkaar worden bevestigd en dat het audiosignaal dat verzonden wordt zijn kwaliteit behoudt.

Eigenschappen

Dit product van Valueline is aan twee kanten voorzien van twee aansluitingen. Deze aansluitingen zijn bedoeld voor het aansluiten van twee tulpstekkers. De aansluitingen zijn vrouwelijke RCA-ingangen waarop mannelijke RCA-stekkers geplaatst kunnen worden. De connectoren van dit product zijn niet verguld. Het geheel wordt beschermd door een behuizing die gemaakt is van kunststof en het koppelstuk beschikt over een enkele afscherming. Kabels die met dit koppelstuk aan elkaar verbonden worden kunnen alleen gebruik maken van een analoog audiosignaal. Als er een koppeling gemaakt moet worden met een audioapparaat dat voorzien is van een andere aansluiting, dan is daarvoor een verloopstekker of een verloopkabel nodig.

Overige informatie

Dit product kan worden gebruikt voor het koppelen van apparaten die gebruik maken van tulp kabels van elk merk. Dit product is universeel, dus als de aansluitingen RCA/tulpstekkers zijn dan is de koppeling mogelijk. Het is dus ook mogelijk om een tulpverlengkabel op dit koppelstuk aan te sluiten. De materialen die gebruikt zijn voor dit koppelstuk zorgen ervoor dat de kwaliteit van het audiosignaal niet afneemt. De kwaliteit van het signaal is overigens wel afhankelijk van de lengte en de kwaliteit van de kabels die gebruikt worden. Wordt er gebruik gemaakt van zeer lange kabels, dan is de kans aanwezig dat de kwaliteit van het signaal verslechtert.

Handig om te weten

Voor het monteren van dit koppelstuk is geen installatie nodig. Het product is direct klaar voor gebruik en hoeft alleen aan beide zijden aan een tulpkabel te worden verbonden. Wordt er gebruik gemaakt van een andere aansluiting dan een tulpstekker, dan is een verloopkabel of een verloopstekker nodig zodat u de apparaten wel op de juiste manier kunt verbinden met elkaar. Er is geen verschil tussen beide zijden voor het binnenkomen of uitgaan van het audiosignaal.

Specificaties

TypeAnaloog - enkel afgeschermd
Aansluiting 12x Tulp female
Aansluiting 22x Tulp female
Verpakt per stuk
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie