Tulp kabel - 3 meter

Momenteel helaas uitverkocht
Type: Analoog - dubbel afgeschermd,
Aansluiting 1: 2x Tulp male,
Aansluiting 2: 2x Tulp male,
Verguld: Ja,
3 meter.
Productcode: 1052567
€ 4,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1052567
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 4,99Aantal 10-49: € 4,82Aantal 50-249: € 4,39Aantal 250+: € 3,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De meeste audioapparatuur wordt aangesloten door middel van tulpkabels. Tulpkabels zijn voorzien van een tulpstekker die ook wel bekend staat als een cinch of een RCA-stekker. Dit type aansluiting kan voornamelijk gevonden worden op geluidsinstallaties, stereo’s, televisies, digitale ontvangers, versterkers of home cinema systemen. De koppeling tussen apparaten voor doorgeven van een audiosignaal gaat dan met een tulpkabel. Met de Goobay tulpkabel 3 meter is het mogelijk om twee apparaten met soortgelijke aansluitingen over een aanzienlijke afstand met elkaar te koppelen. De kabel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, beschikt over vergulde stekkers en is bedoeld voor het doorgeven van een analoog signaal.

Technische eigenschappen

Om de gewenste apparaten met elkaar te kunnen koppelen is deze 3 meter lange kabel aan beide uiteinden voorzien van twee tulpstekkers. Deze zogenaamde RCA-stekker wordt in de aansluitingen van de apparatuur geplaatst die overeenkomen met de kleuren op de stekkers. De connectoren van deze stekkers zijn verguld. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat de kwaliteit van het audiosignaal dat moet worden verzonden hoog blijft. De totale lengte van de Goobay tulp kabel 3 meter is 3 meter. De diameter is 4,8 millimeter en de kern van is gemaakt van koper. Dit materiaal zorgt voor de beste geleiding en biedt de gebruiker de mogelijkheid om audio in de beste kwaliteit te kunnen beluisteren.

Overige eigenschappen

De koperen kern van dit snoer wordt beschermd door middel van een dubbele afscherming. Hiervoor is het voorzien van een mantel die gemaakt is van pvc. Met dit product is het mogelijk om een analoog audiosignaal te verzenden tussen twee apparaten. De beide uiteinden van de kabel zijn gelijk en beschikken beiden over een rode en een blauwe tulpstekker. Het maakt hierbij niet uit welke stekkers er op het apparaat voor de ontvangst van het signaal en welke er op het apparaat voor het verzenden van het signaal worden aangesloten.

Extra informatie

Deze kabel is alleen geschikt voor het doorgeven van een signaal in analoge kwaliteit. Maakt u gebruik van apparaten die een digitaal audiosignaal versturen, dan moet er gebruik worden gemaakt van een ander type kabel. De vergulde tulpstekkers zijn geschikt om gekoppeld te worden aan soortgelijke aansluitingen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een koperen kern, vergulde connectoren en een dubbele afscherming, is de kans op storingen in het audiosignaal dat wordt verzonden zeer klein. Muziek en geluid beluisteren kan dus met de beste kwaliteit.

Specificaties

TypeAnaloog - dubbel afgeschermd
Aansluiting 12x Tulp male
Aansluiting 22x Tulp male
VerguldJa
3 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie