Tulp kabel - 2 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Type: Analoog - dubbel afgeschermd,
Aansluiting 1: 2x Tulp male,
Aansluiting 2: 2x Tulp male,
Verguld: Ja,
2.0 meter.
Productcode: 1286769
voorraad: 5
€ 3,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1286769
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 3,99Aantal 10-49: € 3,85Aantal 50-249: € 3,51Aantal 250+: € 3,19
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 3,99
Meer informatie over dit product

Als er in huis gebruik wordt gemaakt van audioapparatuur dan zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van aansluitingen. Veel apparaten die gebruikt worden voor het verzenden of ontvangen van een audiosignaal maken gebruik van een tulpaansluiting. Tulpstekkers worden ook wel RCA of cinch stekkers genoemd. Dit zijn stekkers die in paren aan de uiteinden van een audiokabel zitten en per paar het geluid voor de rechterkant van de apparatuur en de linkerkant verzorgen. Hierdoor wordt het audiosignaal in stereo uitgezonden. De Goobay tulpkabel 2 meter is een bekabeling van hoge kwaliteit die geschikt is voor het doorgeven van een audiosignaal tussen twee apparaten.

Technische specificaties

Wil je gebruikmaken van deze audiokabel, dan is dat zeer eenvoudig. Voor de aansluiting is de Goobay tulpkabel 2 meter namelijk aan beide uiteinden voorzien van twee tulpstekkers. Dit zijn een rode en een blauwe tulpstekker die bedoeld zijn voor de aansluitingen van de rechter- en linkertulpaansluiting. Met dit snoer is het mogelijk om bijvoorbeeld een televisie op een geluidsinstallatie aan te sluiten of luidsprekers aan een versterker te koppelen. De lengte van de kabel is 2 meter en de diameter is 4,8 millimeter.

Overige eigenschappen

Om het signaal zo goed mogelijk te kunnen doorgeven, is de Goobay tulpkabel 2 meter voorzien van een koperen kern. Dit materiaal wordt gebruikt omdat het de beste geleiding voor een audiosignaal biedt. De kern wordt beschermd door een mantel van pvc en de kabel maakt gebruik van een dubbele afscherming. Deze afscherming zorgt ervoor dat externe signalen geen storingen kunnen veroorzaken op het audiosignaal dat wordt verzonden. Daarvoor zijn de connectoren van de tulpstekkers die aan de kabel gemonteerd zijn ook verguld. Dit zorgt ervoor dat de best mogelijke connectie met een aansluiting kan worden gemaakt en dat de kwaliteit van het signaal hierdoor ondersteund wordt.

Extra informatie

De tulpkabel van Goobay is bedoeld om gebruikt te worden voor het doorgeven van een analoog audiosignaal. De stekkers die voor deze kabel gebruikt worden, zijn aan beide zijden hetzelfde. Er is dus geen verschilt als de kabel wordt aangesloten op een verzendend en een ontvangend apparaat. Om de koppeling te kunnen maken met een andere aansluiting dan een tulpaansluiting kan er gebruik worden gemaakt van een verloopstekker of verloopkabel. Via onze website worden daarvoor verschillende mogelijkheden aangeboden. De kabel is direct klaar voor gebruik en hoeft enkel te worden aangesloten op één apparaat voor verzending van het geluid en één voor de ontvangst ervan.

Specificaties

TypeAnaloog - dubbel afgeschermd
Aansluiting 12x Tulp male
Aansluiting 22x Tulp male
VerguldJa
2.0 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie