Tulp kabel - 2 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Type: Analoog - niet afgeschermd,
Aansluiting 1: 2x Tulp male,
Aansluiting 2: 2x Tulp male,
Verguld: Nee,
2 meter.
Productcode: 1299684
voorraad: 2.052
€ 2,59 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1299684
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 2,59Aantal 10-49: € 2,50Aantal 50-249: € 2,28Aantal 250+: € 2,07
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 2,59
Meer informatie over dit product

Audio kan op verschillende manieren worden aangesloten. De meest gebruikte aansluitingen voor het doorgeven van en audiosignaal zijn tulpstekkers. Met dergelijke stekkers is het bijvoorbeeld mogelijk om luidsprekers aan te sluiten op een versterker of om een televisie te koppelen aan een home cinema set. Met de Valueline tulp kabel zwart 2 meter krijg je de mogelijkheid om apparatuur te verbinden voor het doorgeven van een audiosignaal over een afstand van maar liefst 2 meter. De bekabeling is plug and play en direct klaar voor gebruik. Met deze kabel is het mogelijk om een analoog audiosignaal door te geven tussen twee apparaten.

Technische eigenschappen

De Valueline tulp kabel zwart 2 meter beschikt aan beide uiteinden over twee tulpstekkers. Dit zijn een rode en een witte tulpstekker die gebruikt worden voor het doorgeven van het geluid in stereo. De rode en witte stekkers zijn dan ook bedoeld voor de aansluitingen op de apparatuur met dezelfde kleuren. Deze aansluitingen zijn bedoeld voor het geluid aan de rechterkant en de linkerkant. De connectoren van deze stekkers zijn gemaakt van metaal en zijn niet verguld. De kern van het snoer is gemaakt van koper waardoor het signaal zo goed mogelijk kan worden doorgezonden.

Overige eigenschappen

De ader van koper wordt beschermd door een mantel gemaakt van pvc in de kleur zwart. Deze Valueline tulp kabel zwart 2 meter is niet afgeschermd. Voor de aansluiting hoeven de tulpstekkers enkel op de daarvoor bestemde aansluitingen te worden geplaatst. Er hoeven verder geen instellingen te worden aangepast op de verzendende en ontvangende apparaten. Het geluid kan direct na de aansluiting op de poorten van de apparatuur worden doorgezonden. Door de lengte van 2 meter krijgt de gebruiker genoeg vrijheid om de apparaten over een redelijke afstand met elkaar te verbinden.

Extra informatie

De tulpkabel is alleen geschikt voor het maken van de koppeling tussen twee apparaten met soortgelijke aansluitingen. Voor het maken van een connectie tussen met apparaten die een andere aansluiting hebben zoals bijvoorbeeld een 3,5 millimeter jackaansluiting voor audio, kan er gebruik worden gemaakt van een verloopstekker of verloopkabel. Dit snoer is bedoeld voor het doorgeven van een analoog audiosignaal tussen twee apparaten. Als er naast een audiosignaal ook een videosignaal beschikbaar is dat moet worden doorgegeven, dan dient hiervoor gebruik te worden gemaakt van een ander type snoer. Het is mogelijk om een videosignaal door te sturen met een tulpkabel, dit kan met een kabel met gele tulpstekkers.

Specificaties

TypeAnaloog - niet afgeschermd
Aansluiting 12x Tulp male
Aansluiting 22x Tulp male
VerguldNee
2 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie