Tulp kabel - 5 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Type: Analoog - dubbel afgeschermd,
Aansluiting 1: 2x Tulp male,
Aansluiting 2: 2x Tulp male,
Verguld: Ja,
5.0 meter.
Productcode: 1286755
voorraad: 241
€ 6,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1286755
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 6,99Aantal 10-49: € 6,75Aantal 50-249: € 6,15Aantal 250+: € 5,59
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 6,99
Meer informatie over dit product

Het aansluiten en koppelen van audioapparaten met bijvoorbeeld een televisie of computer gebeurt in veel gevallen met behulp van tulpkabels. Dit zijn kabels die voorzien zijn van tulpstekkers, ook wel bekend als cinch- of RCA-stekkers. Met dit type connectie is het mogelijk om een audiosignaal te versturen vanaf bijvoorbeeld een geluidsinstallatie of een televisie naar een versterker of luidsprekers. Met de Goobay tulp kabel (5 meter) hebt u de mogelijkheid om twee apparaten te koppelen over een aanzienlijke afstand zodat er vervolgens genoten kan worden van audio van de beste kwaliteit. Om hiervoor te zorgen is de kabel gemaakt van de beste materialen en beschikt deze over een dubbele afscherming zodat het audiosignaal zonder storingen kan worden doorgegeven.

Technische eigenschappen

De Goobay tulp kabel (5 meter) kan worden aangesloten op audioapparatuur met behulp van de aanwezige tulpstekkers. Deze stekkers worden ook wel cinch- of RCA-stekkers genoemd en zijn voorzien van verschillende kleuren. Beide zijden beschikken over een tulpstekker met een blauwe kleur en een rode kleur. Deze kleuren duiden aan op welke aansluiting van de apparatuur de stekkers aangesloten moeten worden. Vaak wordt er op de apparaten aangegeven bij de aansluitingen voor deze stekkers dat de ene kleur voor het geluid aan de rechterkant gebruikt wordt en de andere kleur voor het geluid aan de linkerzijde. Hierdoor is het mogelijk om geluid in stereo te beluisteren.

Overige eigenschappen

Dit product kan gebruikt worden voor het doorgeven van een analoog audiosignaal. De connectoren van de tulpstekkers zijn verguld, om ervoor te zorgen dat de connectie met de aansluitingen goed is en zodat het audiosignaal zonder storingen kan worden doorgegeven. De kern is gemaakt van koper die wordt beschermd door een mantel van pvc. Om de kwaliteit van het signaal zoveel mogelijk te kunnen behouden is dit product voorzien van een dubbele afscherming.

Extra informatie

Dit artikel is alleen geschikt voor het doorzenden van een analoog audiosignaal. Wordt er gebruik gemaakt van een digitaal signaal, dan is er een ander type kabel nodig. Door de lengte van 5 meter is de kans aanwezig dat de kwaliteit van het signaal dat wordt verzonden minder wordt. Daarom is deze uitvoering dus voorzien van vergulde connectoren op de tulpstekkers en een dubbele afscherming voor de koperen kern. Beschikt één van de apparaten die u wilt koppelen over een andere aansluiting, dan moet er gebruikgemaakt worden van een geschikte verloopstekker.

Specificaties

TypeAnaloog - dubbel afgeschermd
Aansluiting 12x Tulp male
Aansluiting 22x Tulp male
VerguldJa
5.0 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie