USB muis - Optisch

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Delock,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1000,
Aantal knoppen: 3,
Kabellengte: 1.5 meter.
Productcode: 2304639
voorraad: 281
€ 9,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2304639
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 9,99
Meer informatie over dit product

De Delock optische USB muis zwart is eenvoudig aan te sluiten en te gebruiken. De optische sensor in deze muis zorgt ervoor dat u het apparaat accuraat en prettig kunt gebruiken. Het is mogelijk om zelf de gevoeligheid van de muis te configureren. Dit kan tot een DPI (Dots per Inch) van maximaal 1000. Naast deze instellingen is het ook mogelijk om de rechter en de linkermuisknop om te wisselen wat betreft de functies. Zo kan de muis klaar worden gemaakt voor rechtshandig of linkshandig gebruik. De Delock optische USB muis zwart beschikt daarnaast ook nog over een scrolknop in het middel van de muis.

Aansluiten en gebruik

Voordat u gebruik kunt maken van de Delock optische USB muis zwart dient u een vrije USB aansluiting op uw laptop of computer te hebben. De computer moet beschikken over één van de volgende besturingssystemen: Windows 7, 7-64, 8, 8.1, 8.1-64, 10, 10-64, Linux kernel 4.x.x of hoger, Mac OS 10.9, 10.12 of hoger. Als u over één van deze besturingssystemen beschikt dan zal de computer de muis herkennen zodra u het apparaat aansluit op een USB poort. Het is dan ook niet nodig om software voor het gebruik van dit apparaat te installeren. Wilt u instellingen aanpassen zoals de gevoeligheid of het gebruik voor links en rechtshandigen, dan kunt u dit ook op de computer instellen.

Overige informatie

De Delock muis heeft een lengte van 115 millimeter, is 61 millimeter breed en 37 millimeter hoog. Het product heeft een gewicht van 89,5 gram en met zijn ergonomische vormgeving ligt de muis fijn in de hand. De USB kabel die u kunt gebruiken om het apparaat aan te sluiten heeft een lengte van 1,5 meter en is voorzien van een USB 2.0 type A stekker. Dit is de standaard USB stekker die u op een standaard USB poort kunt aansluiten. Vanwege de optische sensor is het niet nodig om gebruik te maken van een muismat.

Specificaties

MerkDelock
SensorOptisch
DPItot 1000
Aantal knoppen3
Kabellengte1.5 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie