Trackball muis - Optisch

Merk: Logitech- MX Ergo,
Geschikt voor: Links- en Rechtshandig,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.500,
Aantal knoppen: 4,
Kabellengte: 1.8 meter.
Productcode: 1713852

10
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 129,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1713852
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 129,99Aantal 10-49: € 125,44Aantal 50-249: € 114,39Aantal 250+: € 103,99
Meer informatie over dit product

De MX Ergo is de meest geavanceerde trackball-muis van Logitech. Het product heeft enkel hoogwaardige onderdelen en is voorzien van de laatste technische snufjes. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om aan te passen onder welke hoek de trackball muis optisch Logitech MX Ergo op de bureautafel staat. Met een uniek verstelbaar scharnier kunt u de duimkant optillen tot het apparaat onder een maximale hoek van 20 graden staat. Verder zorgt Advanced Tracking van de optische sensor van 1500 dpi ervoor dat de bediening van de trackball met de grootste mogelijke precisie wordt waargenomen. Verder kunt u met deze draadloze trackball-muis gebruikmaken van de Flow-technologie die u in staat stelt om met het accessoire meerdere computers te bedienen.

Hoek van 0 tot 20 graden

De meest unieke eigenschap van de trackball muis optisch Logitech MX Ergo is het scharnier dat u in staat stelt om de hoek ten opzichte van de tafel aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Aan de onderkant zit een metalen plaat die ervoor zorgt dat de accessoire stevig op uw bureau blijft staan. U hoeft uw arm immers niet te bewegen, maar alleen uw duim. Hier is 20% minder spieractiviteit voor nodig in vergelijking tot een normaal model. Dit is een gunstige eigenschap die de kans op RSI en carpaletunnelsyndroom flink vermindert. Het is echter nog steeds belangrijk dat u uw hand tijdens het werken in een zo natuurlijk en comfortabel mogelijke positie kunt houden. Iedereen heeft een eigen voorkeur voor de positionering van de hand en daarom biedt het aanpasbare scharnier een grote meerwaarde.

4 maanden accuduur

Dit product is draadloos te gebruiken door de meegeleverde Unifying-ontvanger in een vrije USB-poort van uw computer te pluggen. Overigens is het ook mogelijk om de oplaadbare Li-Po-batterij op te laden terwijl u het apparaat blijft gebruiken. Hiervoor moet u de eveneens meegeleverde micro-USB-kabel in de daarvoor bestemde poort pluggen. Vaak zal u dit echter niet hoeven te doen, want de batterij van 500 mAh heeft een accuduur die kan oplopen tot maar liefst 4 maanden. De gebruiksduur van een enkele keer opladen wordt niet alleen mogelijk gemaakt door de capaciteit van de accu, maar ook door de nieuwste energiemanagementtechnologie van Logitech.

Meerdere computers bedienen

Wist u dat het ook mogelijk is om met de MX Ergo draadloos meerdere computers te bedienen? Hiervoor moet de Logitech Flow technologie gebruikt worden. Deze techniek zorgt ervoor dat u de draadloze muis met meerdere computers kunt verbinden. U schakelt eenvoudig van de ene naar de andere computer om op beide apparaten de bediening van de cursor over te nemen. Het is met de technologie zelfs mogelijk om stukken tekst, afbeeldingen en andere bestanden van de ene computer naar de andere te kopiëren. Zeker in een professionele setting waarbij met meerdere computers gewerkt wordt is dit een eigenschap die ontzettend veel tijd kan besparen en bedieningsgemak verhoogt.

Specificaties

MerkLogitech- MX Ergo
Geschikt voorLinks- en Rechtshandig
SensorOptisch
DPItot 1.500
Aantal knoppen4
Kabellengte1.8 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie