Ergonomische muis - Optisch

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Merk: Eminent - EW3150,
Extra: Met DPI switch,
Geschikt voor: Rechtshandig,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.600,
Aantal knoppen: 5,
Voeding: 1x AA-batterij (incl.).
Productcode: 1683124
voorraad: 361
€ 37,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1683124
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 37,99Aantal 10-49: € 36,66Aantal 50-249: € 33,43Aantal 250+: € 30,39
Meer informatie over dit product

Met de ergonomische muis Ewent EW3150 haalt u een kwaliteitsproduct in huis, ontwikkeld door het Nederlandse Eminent. Dit bedrijf met hoofdkantoor in Geleen ontwikkelt accessoires voor pc’s, laptops, smartphones en tablets voor zowel zakelijke klanten onder de naam Eminent als consumenten onder de naam Ewent. Met deze verticale muis met ergonomische vorm kunt u RSI-klachten voorkomen en verlichten. Indien u regelmatig lange tijd achter de computer zit en hierbij pijn of ongemak ervaart in handen, vingers of pols, dan is dit model de oplossing om een einde aan deze problemen te maken. Het is een ergonomisch model dat u kunt gebruiken terwijl u uw hand in een zo natuurlijk mogelijk positie kunt blijven houden. Zodoende staat er geen stress op gewrichten die ongemak kunnen veroorzaken.

Hoge precisie sensor

De vorm van de body, waarmee RSI-klachten voorkomen kunnen worden, is de belangrijkste eigenschap van dit product. Daarnaast is het ook handig dat het product voorzien is van een optische sensor van 1600 dpi, een hoge precisie. Deze hoge precisie zorgt er voor dat de cursor op uw beeldscherm exact de plek inneemt waar u deze wilt hebben. Het betekent dat u uw armen dus nooit onnodig veel hoeft te bewegen. Het hoge dpi-niveau zorgt er bovendien voor dat bediening mogelijk is met enkel korte bewegingen van de hand. Beweegt de cursor te snel? In het midden van de linker- en rechtermuisknop zit de dpi-knop waarmee u eenvoudig de dpi-instellingen kunt aanpassen naar uw persoonlijke voorkeur.

Gemakkelijk toegankelijke knoppen

Bij het bedienen van de ergonomische muis Ewent EW3150 blijft uw hand in een verticale positie, die te vergelijken is met het schudden van een hand. Het is een natuurlijke houding van de hand en arm, waardoor er zo min mogelijk stress op uw handen, pols en schouder staat. Deze houding kunt u lange tijd volhouden zonder enige pijn, kramp of ander ongemak te ervaren. De knoppen zijn zo geplaatst dat deze makkelijk toegankelijk zijn in de comfortabele houding van uw hand. De linker- en rechtermuisknop en het scrolwiel met uw wijs- en middelvinger en nog twee programmeerbare knoppen die met uw duim toegankelijk zijn.

Draadloos met AA-batterij

De ergonomische muis Ewent EW3150 wordt geleverd met een AA-batterij en is hiermee draadloos te gebruiken. Na ontvangst haalt u het product uit de verpakking, klikt u de batterij onderin de muis. De ontvanger plugt u in een vrije USB-poort van uw pc of laptop en daarmee is het accessoire direct klaar voor gebruik. Het installeren van drivers is niet nodig, omdat voor dit product geen besturingsprogramma’s nodig zijn (plug ‘n play). Na gebruik kunt u de aan/uit schakelaar omzetten om de batterij niet onnodig te gebruiken. Indien opladen noodzakelijk is, plugt u gewoon de meegeleverde USB-kabel in, want op deze manier is het apparaat ook bekabeld te gebruiken.

Specificaties

MerkEminent - EW3150
ExtraMet DPI switch
Geschikt voorRechtshandig
SensorOptisch
DPItot 1.600
Aantal knoppen5
Voeding1x AA-batterij (incl.)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie