Draadloze muis - Optisch

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Logitech - M545,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.000,
Aantal knoppen: 7,
Voeding: 1x AA-batterij (incl.).
Productcode: 1674062
€ 49,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1674062
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 49,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Logitech M545 draadloze muis maakt verbinding met uw notebook via de kleinste ontvanger die u ooit heeft gezien. De plug-and-forget-pico ontvangerunit is slechts drie millimeter lang en is praktisch onzichtbaar wanneer u deze in de USB-poort stopt. Dankzij Logitech unifying technologie kunt u tot wel zes apparaten op dezelfde ontvanger toevoegen, zoals numberpads, toetsenborden en zelfs een tweede computermuis. Met de energiezuinige Logitech M545 draadloze muis gaan batterijen nu nog langer mee dan voorheen. De slimme computermuis heeft een aan- en uitschakelaar zodat u stroom kunt besparen. Daarnaast gaat de innovatieve cursorbestuurder na langere tijd niet gebruikt te zijn automatisch over op de slaapstand. De meegeleverde AA-batterij gaat hierdoor maar liefst 18 maanden mee.

Klein maar fijn

De compacte M545 heeft afmetingen van 102 x 58,5 x 38,4 mm en is daarom uitermate geschikt om overal mee naartoe te nemen. U kunt de ontvangstunit bovendien ook op andere laptops en computers aansluiten. Zo kunt ook wanneer u op u werkcomputer bezig bent uw favoriete muisaccessoire gebruiken. Deze PC-muis heeft een sensorresolutie van 1000 DPI. Met behulp van het scrolwiel surft u vloeiend over het net. Het scrolwiel heeft een trilfunctie en maakt het mogelijk om horizontaal te scrollen. Het multifunctionele product heeft zeven knoppen waarmee u direct uw meest belangrijke locaties kunt bezoeken. U kunt de laptopmuis aan uw eigen behoeftes aanpassen voor een optimale ervaring.

Waarschuwing bij lege batterij

Deze intelligente laptopmuis laat u weten wanneer het tijd is om de muis van een nieuwe batterij te voorzien. Wanneer de stroom bijna op is waarschuwt het LED-indicatielampje u zodat u nooit zonder stroom komt te zitten terwijl u hard aan het werk bent. De Logitech Advanced Wireless 2,4 GHz technologie brengt een betrouwbare verbinding tot stand en de sensortracking maakt deze notebookmuis nog preciezer dan de touchpad van uw notebook.

Specificaties

MerkLogitech - M545
SensorOptisch
DPItot 1.000
Aantal knoppen7
Voeding1x AA-batterij (incl.)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie