Draadloze muis - Optisch

Merk: Logitech - M330,
Extra: Uitermate stil,
Sensor: Optisch,
DPI: tot 1.000,
Aantal knoppen: 3,
Voeding: 1x AA-batterij (incl.).
Productcode: 1420486

60
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 37,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1420486
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 37,99Aantal 10-49: € 36,66Aantal 50-249: € 33,43Aantal 250+: € 30,39
Meer informatie over dit product

De Logitech M330 Silent Plus draadloze muis zwart is speciaal ontworpen voor uw rechterhand. Het zachte rubber en de goedgevormde handgrepen zorgen ervoor dat werken met de Logitech M330 Silent Plus draadloze muis zwart een comfortabele ervaring is. Daarnaast is deze computermuis ook een prettige verrassing voor de mensen in uw omgeving: deze uitvoering is namelijk muisstil. Door hoogwaardig materiaal en een rubberen scrolwieltje is deze computermuis nu 90% stiller dan normale muizen. Logitech was het eerste bedrijf dat een certificaat ontving voor een stille muis. Met deze uitvoering surft u met het oude vertrouwde klikgevoel, maar dit keer zonder uw collega’s of familie met geklik te irriteren.

Optische sensor

De Logitech M330 Silent Plus draadloze muis zwart is uitgerust met innovatieve optische tracking waardoor u kunt genieten van uitermate precieze bewegingen op bijna alle oppervlakken (glas is een uitzondering). Deze muiskit wordt geleverd inclusief nano-ontvanger die u één enkele keer in uw laptop stop en vervolgens automatisch verbinding maakt met het muisonderdeel. De plug-in-and-forget nano-ontvanger sluit u aan op een USB-poort. De 2,4 GHz verbinding houdt stand tot op een afstand van 10 meter. Wanneer u dit apparaat op een andere computer wilt gebruiken dan uw eigen notebook kunt u de USB-ontvangerunit in de pointer steken zodat u het ontvanger onderdeel niet kwijtraakt.

Gebruikersgemak

Deze geruisloze cursorbestuurder heeft drie gebruiksvriendelijke knoppen. Het scrolwieltje heeft een midden klik optie maar u bent niet verplicht hier gebruik van te maken. De muisunit wordt geleverd inclusief AA-batterij met een levensduur van maar liefst 24 maanden. Deze energiezuinige computermuis gaat automatisch in de slaapstand wanneer deze voor langere tijd niet in gebruik is. Perfect voor als u hem in uw tas heeft zitten en niet heeft uitgedaan via de schakelaar. De standaard sensorresolutie van deze muiscursor is 1000 dots per inch.

Specificaties

MerkLogitech - M330
ExtraUitermate stil
SensorOptisch
DPItot 1.000
Aantal knoppen3
Voeding1x AA-batterij (incl.)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie